Beste tennisliefhebbers

Tennistrainers Dave Kuipers en Bart van der Ploeg verzorgen voor de leden van TVBarendrecht de trainingen en andere tennisactiviteiten.

Dave Kuipers is al 30 jaar tennistrainer van de TVB, en gedurende deze jaren heeft Dave al heel wat clubleden les gegeven. Daarbuiten heeft hij vroeger jaren op een hoog niveau in het eerste team van de TVB gespeeld.

Bart van der Ploeg geeft sinds 2009 tennisles op TVBarendrecht. Bart heeft ook ruime ervaring in lesgeven en speelt zelf ook nog op hoog niveau competitie.

Dave en Bart zullen samen de tennistrainingen op de TVB gaan verzorgen. Met z’n tweeën hebben ze er veel zin in om het tennisniveau van de leden te verbeteren, want het tennisspel leren en verbeteren staat bij hen centraal. Dit alles wordt bewerkstelligd via een succesvolle les- / trainingsmethode, waarbij rekening wordt gehouden met de wensen en motivatie van de leerling.

Clubtraining voor jeugd en senioren

Alle leden van de tennisvereniging kunnen deelnemen aan de tennistraining: van jeugdige tennissers tot veteranen. De trainingen zijn bedoeld voor de recreatieve en meer wedstrijdgerichte tennisspeler, waarbij de senioren meestal in groepjes van 4 personen trainen. Maar ook privéles (alleen of met z'n tweeën) behoort natuurlijk tot de mogelijkheden.

Voor leden die al jaren spelen maar die wat meer tactische / technische aanwijzingen willen krijgen zonder dat ze hun eigen techniek hoeven te veranderen, kunnen lessen zeer verhelderend en plezierig werken. Wij kijken naar de mogelijkheden / behoeften per individu. Daarbij kunnen kleine technische aanpassingen voor jaren langer plezier zorgen in de tennissport, denk hierbij bijvoorbeeld aan preventief met blessures omgaan.

Voor de jeugd wordt getraind in groepen van 6- 8 kinderen ingedeeld op leeftijd en niveau, u kunt uw kind inschrijven waarna u geïnformeerd wordt over de indeling.
Er worden ook selectietrainingen gegeven voor de betere jeugdspe(e)l(st)ers, de jeugdcommissie selecteert deze jeugdspelers samen met de trainers. Deze jeugdleden worden daarvoor benaderd.
Wilt uw kind(eren) komend seizoen tennislessen volgen, dan kunt u zich via onderstaand formulier inschrijven:

We zien u graag terug op de baan!

Dave Kuipers en Bart van der Ploeg

 

 

 

 

 

Klik hier om lid te worden, dit is verplicht bij tennisles in het zomer seizoen.


Bewaren
Inloggen