Overdekte tennisbanen in Barendrecht

De tennisvereniging in Barendrecht (TVB) beschikt sinds 1999 over een vaste tennishal met drie tennisbanen. De ondergrond is het zeer comfortabele kunstgras. In de zomerperiode (april-augustus) zijn de binnenbanen UITSLUITEND door onze leden te gebruiken. Tijdens de winterperiode (september-maart) zijn deze banen voor iedereen te huur. Voor meer informatie en foto’s kunt u kijken op deze site.

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met Ingrid van Bekkum of Marlous van der Wilk via:

Winterseizoen 2017-2018

Wilt u op een vaste tijd in de week kunnen tennissen?
Of zit u liever niet vast aan een tijdstip en slaat u liever sporadisch een balletje?

In beide gevallen kunt u bij ons terecht.

Kijk via www.tvbarendrecht.nl/nl-nl/tennishal/tarieven naar onze tarieven en via baanbezetting naar de uren die nog beschikbaar zijn of stuur een mail naar tennishal@tvbarendrecht.nl.

Gezocht tennispartner voor halhuur

Regelmatig krijgen Marlous en Ingrid de vraag van leden of zij nog andere leden weten die komende winter in de hal willen spelen. Mocht je zin hebben om deze winter door te tennissen in onze tennishal maar kun je geen andere enthousiaste personen vinden dan kun een e-mail sturen naar tennishal@tvbarendrecht.nl. Misschien kunnen zij je in contact brengen met leden die ook willen spelen. Graag naam, telefoonnummer en speelsterkte vermelden.

Kalender

Klik hier voor de kalender winterseizoen 2017-2018.

Strippenkaart

Download hier de strippenkaart 2017-2018.


Inloggen