De Tennisvereniging Barendrecht is een begrip binnen onze gemeente. Al 50 jaar gesitueerd op het sportpark Ziedewij in het hart van Barendrecht. Sinds de scheiding van de hockey is TV Barendrecht weer een zelfstandige sportvereniging met een ledental van ca. 850 leden.

U begrijpt de TVB is een actieve vereniging in een actieve gemeente.

Het aantal inwoners in de gemeente Barendrecht is de afgelopen jaren door de bouw van de Vinex-locatie flink gestegen. Inmiddels is Barendrecht uitgegroeid tot een middelgrote gemeente. De tekst “voor spel, competitie, plezier en gezelligheid” wordt niet voor niets vaak aan onze uitingen toegevoegd. Binnen onze vereniging is er voor ieder wat wils.

Een groot en enthousiast deel van onze leden is op verschillende dagen actief in diverse soorten van competitie. We hebben op dit moment zelfs vier teams in de hoofdklasse, dus we timmeren ook op sportief gebied aan de weg.

Door de jaren heen hebben we moeten constateren dat het beheren van een park met negen buiten- en drie binnenbanen steeds meer financiële druk met zich meebrengt. Daar wij in het onderhoud van het gehele park zelf moeten voorzien, hebben wij onze eigen groundsman in dienst. U begrijpt dat wij financiële steun van het bedrijfsleven zeer waarderen en verwelkomen. Uw hulp zou voor onze vereniging een gewaardeerd steuntje in de rug betekenen.


Rabobank hoofdsponsor van Tennis Vereniging Barendrecht

Rabobank en TVB hebben een 5-jarige sponsorovereenkomst gesloten, waarbij Rabobank zich verbindt hoofdsponsor van TVB te zijn. Mede door deze samenwerking heeft TVB de minibaan en oefenmuur voor het nieuwe clubhuis kunnen realiseren.
Op de foto: Roelant van Everdingen (Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde), Paul van Boodegom en Hans Heiden (voormalige voorzitters PR & sponsorcommissie)

Inloggen