Geslaagd beach tennis toernooi


Afgelopen vrijdag werd het 1e Barendrechtse Beachtennis toernooi georganiseerd. Het evenement om de TVB beach cup werd georganiseerd door Tessa Vleugels en Leon van der Wilk van Tennis Vereniging Barenrecht in samenwerking met de buurtsportcoach.
Het toernooi was volgeboekt met 32 deelnemers. Er werd gespeeld op Sportpark de Bongerd. Er deden 32 deelnemers mee, 16 mannen en 16 vrouwen, in allerlei (tennis)speelsterktes (niveau 2 tm 8). Er werden allemaal mixed-dubbels gespeeld op deze avond.
Op deze zonnige avond werd er gespeeld op echt zand en vond iedereen deze kennismaking met beach tennis erg leuk. Te meer daar de organisatie had gezorgd voor leuke strand versiering, palmbomen, strandstoelen, cocktails en corona’s
Aan het einde van de avond werden de winnaars gehuldigd. Marlous, Inge, Wouter en Barry kregen de gesponsorde prijzen van Palm Party House en Tennis Only.
De echte winnaar werd Barry Smulders die de 1e TVB beach cup mee naar huis nam.
Deze avond was een mooi initiatief hoe sportverenigingen kunnen samenwerken (vanuit het Sportcafe), in dit geval TVB met de buurtsportcoach en korfbal Vitesse, welke de kantine beschikbaar stelde
De organisatie sprak van een zeer geslaagde avond en gaf aan dat er zeker een 2e editie gaat komen.


Inloggen