De Recreatie Commissie (RC) bestaat uit de volgende leden:

  • Ruud van Vreeswijk (vz)
  • Kleys van Vreeswijk  
  • Marlous van der Wilk
  • Robin van Rijswijk
  • Brigitte Leenheer
  • Renee Geijzendorffer
  • Letty Streur
  • Wim Peels (Ladder competitie)

Wij zijn per mail bereikbaar via: recreatiecommissie@tvbarendrecht.nl

De RC is er voor alle seniorleden van 18 jaar en ouder die willen deelnemen aan de door de commissie georganiseerde activiteiten en toernooien.
Alle activiteiten en toernooien van de RC zullen vermeldt worden op de activiteitenkalender, op de website, op de Facebook pagina en in de nieuwsbrief.  

Tot snel bij een van onze activiteiten of op een van onze toernooitjes!
de Recreatie Commissie

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Onderstaand een opsomming van de toernooien en activiteiten die wij als RC organiseren.

Hussel avond (zomer seizoen)

Dit is voor zowel het beginnende als gevorderde leden een ideale gelegenheid om op eigen speelsterkte een lekker balletje te slaan. 

Het is een mooie avond om andere tennisleden beter te leren kennen. 
De husselavond wordt het gehele zomerseizoen op woensdag  georganiseerd van 19.30 uur tot 20.30 uur.

Er worden dubbelpartijen gespeeld in willekeurige combinaties. De tennispasjes worden gehusseld, dus je tennist niet met een vaste partner.
Er wordt bij het indelen van de partijen rekening gehouden met de speelsterkte die op de pasjes staat. Je speelt dus zoveel mogelijk op een gelijkwaardig niveau. 

Deelname is gratis.

Tijdens toernooien en slecht weer wordt er niet gespeeld.

Dames dubbeldag (zomer seizoen)

Al jaren staat de dames dubbeldag op de agenda van de RC. Alle dames kunnen inschrijven. Wij zorgen ervoor dat je een twee leuke partijen speelt. Gezelligheid en lekker eten staan voorop en daarom maken wij tussen de middag een heerlijke lunch. Vanaf half 10 wordt iedereen op ons terras ontvangen met iets lekkers, om 10.00 uur starten de wedstrijden. Om ongeveer 13.30 uur is deze tennisdag afgelopen.

Kosten zijn € 5,00 per persoon.

Heren dubbelavond (zomer seizoen)

Sinds het zomerseizoen 2017 hebben wij een heren dubbelavond op de agenda staan. Alle heren kunnen zich hiervoor inschrijven. Wij zorgen er voor dat je een aantal leuke partijen speelt. 

Deelname is gratis.

Dubbel/mix toernooien (zomer seizoen)

Tijdens het zomer seizoen worden er diverse dubbel/mix toernooien georganiseerd. Wij geven altijd een bepaald thema aan de dubbel/mix  toernooien. We proberen de aankleding in de sfeer van het thema te verzorgen en passen hier ook de hapjes en prijzen op aan. Voorbeelden van georganiseerde toernooien zijn thuisblijvers toernooi, wk toernooi, bbq toernooi, herfsttoernooi.


Deelname is gratis.


Laddercompetitie (zomer seizoen)

De laddercompetitie voor seniorleden is organisatorisch ondergebracht bij de RC. Als lid kun je je  via de site aanmelden voor een single, mix of een dubbel (met vaste partner). Er worden twee partijen per categorie per drie weken verspeeld. Je moet zelf de afspraak met de tegenstanders uit je poule maken. Als je wint ga je omhoog, verlies je, dan zak je op de ladder. Uiteindelijk speel je op een passend niveau. Het leuke is dat je in de ladder telkens nieuwe tegenstanders tegenkomt. Ook een goede manier om andere leden te leren kennen.

Deelname is gratis.

Dubbel/mix toernooien (winter seizoen)

In het winterseizoen worden in onze hal een aantal dubbel/mix toernooien georganiseerd. Ook deze toernooien hebben een thema en uiteraard wordt ook voor deze toernooien de aankleding en de prijzen aangepast op het thema van de avond. Voorbeelden van georganiseerde toernooien zijn apres ski toernooi, oliebollen toernooi, doe eens gek toernooi, sinterklaas toernooi, paastoernooi, halloweentoernooi, afvaltoernooi. 

Kosten zijn € 5,00 per persoon


Inloggen