Informatie Laddercompetitie

DE LADDERCOMPETITIE

KLIK HIER voor uitslag ronde 7

KLIK HIER voor indeling ronde 8


WE ZIJN ALWEER EEN AARDIG TIJDJE ONDERWEG MET DE LADDERCOMPETITIE in 2017!!


Inmiddels hebben we bijna 360(!) inschrijvingen, dat tekent wel de grote animo en zegt genoeg over het feit dat iedereen mee kan doen, ongeacht de speelsterkte. De laddercompetitie heeft een sterk recreatief karakter, maar biedt voor de liefhebber op elk niveau toch ook voldoende competitie!Alle onderdelen worden gespeeld:


Dames Enkel, Heren Enkel, Heren Dubbel, Dames Dubbel en Gemengd Dubbel

De laddercompetitie is een interne clubcompetitie speciaal voor de leden van de TVB. Deelname staat open voor alle senioren ongeacht de speelsterkte. Het is een ideale gelegenheid om andere leden te leren kennen op je eigen niveau. Het plezier staat voorop, maar je speelt toch echte wedstrijden. Het principe is heel simpel:je hebt alleen de verplichting 2 partijen in 3-4 weken te spelen die je bovendien nog zelf kunt plannen ook! Het gaat als volgt.

  • Een poule bestaat uit drie personen of koppels.
  • Je bent verplicht de tegenstander te bellen of mailen voor een afspraak.
  • Een ladderpartij duurt een vol uur of anders wat gezamenlijk wordt afgesproken
  • Afhankelijk van de resultaten daalt of stijgt u een poule.

Per ronde worden twee wedstrijden gespeeld. Baan 2 kan voor de enkelwedstrijden, mits deze een dag van te voren is gereserveerd via de mail, worden geboekt voor een vol uur spelen. Uiteraard kan er ook gewoon worden afgehangen op een andere baan. Elke ronde duurt ca. 3-4 weken.


LET OP: JE KUNT JE NOG STEEDS AANMELDEN, DAN STROOM JE GEWOON NOG IN!! 

De onderdelen die je mee wilt spelen kun je opgeven met de volgende gegevens: naam, telefoonnummer en e-mailadres, opgave onderdeel met speelsterkte en indien van toepassing: naam dubbelpartner met telefoonnummer, e-mailadres en speelsterkte. Mail dit naar laddersenioren@tvbarendrecht.nl

Ook bij verdere vragen kun je altijd even mailen.

Vriendelijke groet, Wim Peels

PS ook als je wilt dubbelen maar je hebt nog geen partner, kun je je opgeven. Ik probeer dan uit de aanmeldingen een voorstel te doen voor mogelijke koppels.

 

Reserveren baan

Baan 2 is de ladderbaan.

Uiteraard kun je ook gewoon op andere banen afhangen, maar baan 2 kan uitsluitend gereserveerd worden voor de enkelwedstrijden en alleen op de hele uren!

Andere evenementen van de vereniging, zoals competitie en toernooien, gaan voor, hou daar rekening mee met het plannen van je ladderwedstrijden.

Bew
B
Inloggen