Hallo jeugdlid TV Barendrecht.

De voorjaarscompetitie loopt op zijn einde, de ranglijsten worden opgemaakt, nog een enkele wedstrijd is te spelen, maar het is weer tijd om je op te geven voor de NAJAARSCOMPETITIE.
Tot 01 juni 2017 kunnen we de ploegen inschrijven voor de landelijke competities in het najaar van 2017. Voor het maken van de teamindeling hebben we ook de tijd nodig, zodoende is de uiterste inschrijfdatum 20 mei 2017.

LET OP: NIET opgeven voor 20 MEI 2017 betekent niet spelen…

Heb na het doorlezen van de bijlagen bij deze mail nog vragen over het inschrijven, over de competitie of over de indeling dan kan je deze, bij voorkeur, per e-mail stellen op het volgende e-mail adres: jeugdcompetitie@tvbarendrecht.nl of vraag het aan de trainers.

INSCHRIJFFORMULIER VOORJAARSCOMPETITIE 2017

klik hier om het formulier in te vullen of kopieer en plak dit adres: https://goo.gl/forms/E4wO2uBqwLl0aHgV2 in je webbrowser om hem in te vullen of volg de link op de website van TV Barendrecht onder het kopje “jeugdcommissie” en vervolgens het kopje “Competitie“.

Met vriendelijke groet,
Harold de Kruijf
Jeugdcommissie TV Barendrecht


Data Najaarscompetitie 2017

KNLTB Jeugdcompetitite 2017


Hallo jeugdlid TV Barendrecht.

De publicatie vanuit de KNLTB over de indeling van de voorjaarscompetitie is begin maart 2017. Heb je nog vragen over het over de competitie of over de indeling dan kan je deze, bij voorkeur, per e-mail stellen op het volgende e-mail adres: Jeugdredactie@tvbarendrecht.nl of vraag het aan de trainers.

TEAMINDELING VOORJAARSCOMPETITIE 2017 JEUGD TVBARENDRECHT

Met vriendelijke groet,

Jeugdcommissie TV Barendrecht

Jos van Breukelen

+31 6 4680.9142

 

Meer informatie KNLTB Voorjaarscompetitie 2017

Inloggen