T.V. BARENDRECHT OPEN 2017

zaterdag 15 - zondag 23 juli
Inschrijving is nu geopend op toernooiklapper.nl.


NIEUWS
TVB Dames 1 kampioen  
Het 1e damesteam van TVB is op de slotdag kampioen geworden. Ze hadden aan 1 punt genoeg om het kampioenschap binnen te halen. Op baan 1 werd zelfs een 5-0 zege behaald. Een knappe prestatie. De dames, met als captain Esther Goud, gaan doordoor volgend jaar zelfs topklasse spelen, een unicum bij TVB.

29-5-2017 Lees meer »  
 
Bier & Bratwurst toernooi bij TVB  
Bij tennisvereniging Barendrecht vond afgelopen donderdagavond vond de eerste editie van het Bier & Bratwurst herendubbel tennistoernooi plaats. Deze avond werd georganiseerd door de recreatiecommissie. Met een opkomst van 47 enthousiaste deelnemers gingen we van start op een mooie warme avond. De sfeer zat er gelijk goed in.

15-5-2017 Lees meer »  
 
Met TVB KORTING NAAR GRASTOERNOOI ROSMALEN  
Dit jaar is onze vereniging partner geworden van het enige gras tennis toernooi van Nederland: Ricoh Open in Rosmalen. Koop nu met korting je toegangskaartje en verdien geld voor de clubkas!

30-4-2017 Lees meer »  
 
Renovatie tennishal  
Zoals velen van jullie wellicht weten, hebben wij in juli 2014 met wateroverlast in de tennishal te maken gehad. In eerste instantie dachten wij dat het wel mee zou vallen met de schade maar na nader onderzoek bleek dat de vloer van de hal ernstig was beschadigd.

30-4-2017 Lees meer »  
 
Ladies Day 2017: vrijdag 2 juni  
Om het tennisseizoen goed te beginnen organiseren we dit jaar de Dames Dubbeldag op vrijdag 2 juni.
Alle dames kunnen inschrijven, van beginner tot prof. Wij zorgen ervoor dat je een aantal leuke partijen gaat spelen. Gezelligheid en lekker eten staan voorop en daarom maken wij tussen de middag weer een heerlijke lunch.

19-4-2017 Lees meer »  
meer nieuws in het Nieuwsarchief... 

 

 

Plaats een link naar de TVB website op je favoriete sociale netwerk:


 

 

 

 


Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren

Inloggen