NIEUWS
Clubkampioenen Tennisvereniging Barendrecht bekend!  
De afgelopen week is er weer hard gestreden wie zich dé clubkampioen mag noemen van Tennisvereniging Barendrecht. De hoogste eer gaat dit jaar voor de derde keer naar Erwin Lems, die in de hoogste klasse heren enkel de onbetwiste winnaar was. In de zonnige finale op het centercourt klonken de gezellige tonen van de livemuziek, de ideale combinatie voor een overvol terras van de tennisvereniging.

6-9-2017 Lees meer »  
 
Veteranenkampioenen HD40+  
Patrick Cogenbach en Otto de Ruiter zijn afgelopen zondag Nederlands Kampioen Veteranen HD 40+ geworden. In Etten-Leur wonnen ze de finale met 7-5 6-1 tegen Erik Kerkhoff (eveneens spelend op Barendrecht) en Rob Scholtes (TV Naaldwijk).
Enorm goede en geweldige presentatie! Gefeliciteerd mannen!

31-8-2017  
 
Nieuw initiatief nieuwe leden  
Maak van je winterzondagavond een gezellige tennisavond.
Wist je dat (ook) de banen in de hal op dit moment vernieuwd worden? Heb je er al eens aan gedacht om in de winter lekker door te tennissen? Nee? Dan is dit het moment.

29-8-2017 Lees meer »  
 
Clubkampioenschappen  
Er kan weer ingeschreven worden voor de clubkampioenschappen die dit jaar plaatsvinden van zaterdag 26 augustus tot en met zondag 3 september. Senioren, junioren of recreanten, voor iedereen is er een passend onderdeel! 
Schrijf je snel in via deze link!

12-7-2017  
 
Geslaagd beach tennis toernooi  
Afgelopen vrijdag werd het 1e Barendrechtse Beachtennis toernooi georganiseerd. Het evenement om de TVB beach cup werd georganiseerd door Tessa Vleugels en Leon van der Wilk van Tennis Vereniging Barenrecht in samenwerking met de buurtsportcoach.

12-7-2017 Lees meer »  
meer nieuws in het Nieuwsarchief... 

 

 

Plaats een link naar de TVB website op je favoriete sociale netwerk:


 

 

 

 


Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren
Bewaren

Inloggen