Inplannen bardienst

Beste leden,

Het is weer tijd om de bardiensten in te vullen. Via de volgende link word je doorgeleid naar bardienstplanner.afhangbord.nl. Net als voorgaande jaren kun je hierop inloggen met je bondsnummer en een wachtwoord. Weet je je wachtwoord niet meer klik dan op de link in de instructie.

Verder willen wij nog het volgende opmerken,
- Indien niet is ingeschreven via bardienstplanner volgt nog een mogelijkheid dit te doen bij het uitreiken van de tennispassen. De tennispas wordt pas meegegeven als de bardienst is ingevuld en de contributie is voldaan.

- Indien je je bardiensten wilt afkopen (90 Euro), geef dat dan voor 10 maart door via bar@tvbarendrecht.nl
- Indien een geplande bardienst niet kan worden uitgevoerd, en je kunt die niet ruilen, dan kun je een beroep doen op barvrijwilligers die tegen betaling van 30 Euro een bardienst kunnen vervullen (betaling onderling te regelen). Een lijst met barvrijwilligers komt op de website van TV Barendrecht te staan.
- Mocht je een vrijstelling hebben voor het uitvoeren van bardiensten dan wordt dat in het programma aangegeven. Wij willen echter een beroep doen op alle leden om hun steentje bij te dragen en ondanks de vrijstelling enkele bardiensten in te vullen!

Succes met het invullen, en mocht je vragen hebben mail dan naar; bar@tvbarendrecht.nl

Baukje IJlstra, Bern Bos, Arco van den Broek en Peter Zandbelt

Inloggen