Open jeugdtoernooi 2008


Ook dit jaar organiseerde Tennisvereniging Barendrecht in de herfstvakantie weer een Open Jeugdtoernooi. Het toernooi stond in het teken van de aankomende sloop van het clubhuis. Het clubhuis dat al voor een deel ontruimd is werd opgesierd door allerlei uitgestalde bouwgereedschappen. Vandaar dat dit jaar is gekozen voor de naam ‘Open Jeugd Afbraaktoernooi’.

Bijna 100 jeugdige tennissers uit Barendrecht en omgeving speelden gedurende de hele herfstvakantie verschillende tenniswedstrijden. In totaal werden er 175 wedstrijden gespeeld in overwegend zonnig herfstweer. Naast tennissen was er in en om het clubhuis genoeg te doen aan andere spelen en spelletjes. Zo voorzag de hoofdsponsor ‘Eef en Huub’ elke deelnemer onder andere van een spel kaarten. Naast plezier en gezelligheid ging het in dit door de KNLTB goedgekeurde toernooi ook om de prestaties. Naarmate het toernooi vorderde bleken de spelers steeds meer aan elkaar gewaagd. Tijdens de finaledag op zaterdag 25 oktober waren er soms lange tennispartijen te zien.

Deelnemers van TV Barendrecht die in de prijzen vielen waren Paula de Jong ( 1e plaats Meisjes Dubbel t/m 12 jaar samen met dubbelpartner Lara Seip van Regiotennis Dordrecht), Bob Noordzij (2e plaats Jongens enkel t/m 10 jaar), Tim Löbker en Sjors Verkamman (2e plaats Jongens Dubbel t/m 14 jaar).

Met maar een regendag kijkt de toernooicommissie tevreden terug op een mooi toernooi. Zij hoopt volgend jaar opnieuw weer veel tennissers te mogen begroeten! Het buitenseizoen van Tennisvereniging Barendrecht nadert bijna zijn einde. A.s. weekeinde zal de herfstcompetitie worden afgesloten. Kort daarna zullen de buitenbanen winterklaar worden gemaakt en naar verwachting zal niet lang daarna het clubhuis worden gesloopt en zal de nieuwbouw starten.


Foto: Finalisten en enkele deelnemers na prijsuitreiking
 

Inloggen