Introductiedagen TV Barendrecht groot succes

De afgelopen twee zaterdagen hield Tennis Vereniging Barendrecht haar traditionele introductiedagen waar geïnteresseerden kennis konden maken met de tennissport en TVB in het bijzonder.

Dit jaar was er gekozen voor een andere opzet, normaliter werden deze introductiedagen georganiseerd in april, terwijl dan het seizoen ook z’n aanvang neemt. Om nu de nieuwe leden meer te kunnen bieden werden de introductiedagen naar voren gehaald. Dit betekende dat de kennismaking met tennis niet, zoals gebruikelijk was, buiten kon worden ondergaan, maar in de prachtige tennishal. Van tevoren was er een goede indeling gemaakt m.b.t. jeugd en senioren zodat iedereen van de nodige aandacht kon genieten.

Het enthousiasme van de tennistrainers werkte aanstekelijk want maar liefst meer dan 100 nieuwe leden hebben zich reeds ingeschreven.

Op dit moment is de groundsman, tezamen met het klusteam, druk doende het park gereed te maken voor de opening begin april. Het hele park is de afgelopen weken drastisch aangepakt en heeft een schitterende metamorfose ondergaan. 

   

 

 

Inloggen