NIEUWS
Aanbieding kerstvakantie  
Wanneer u deze vakantie 2 keer een baan huurt mag u na de vakantie een uur gratis tennissen. Via baanbezetting kunt u zien op welke uren de banen beschikbaar zijn. U kunt ook altijd een mail sturen naar tennishal@tvbarendrecht.nl. Bekijk hier de aanbieding...

21-12-2015  
 
Fundraising  
Tijdens de bijzondere ledenvergadering gehouden op 3 december jl. moest een belangrijk financieel besluit worden genomen over de aanleg van de nieuwe banen. Het was goed om te ervaren dat er een hoge opkomst van betrokken leden was. Om extra financiële middelen voor o.a. het pad tussen de banen te genereren was de Club van 100 al voor de vergadering opgestart.

17-12-2015 Lees meer »  
 
TVB gekozen tot leukste sportvereniging  
Tennis Vereniging Barendrecht is verkozen tot leukste sportvereniging van Barendrecht. In een landelijke enquête werd per gemeente uitgevraagd welke vereniging de leukste was. Hierbij kreeg TVBarendrecht de meeste stemmen.

9-12-2015 Lees meer »  
 
Renovatie tennisbanen  
Op maandag 9 november zijn de sloopwerkzaamheden van start gegaan. Hardwerkende leden hebben samen met de klusploeg de afgelopen dagen al enorm veel werk verzet. Alle netten, al het gaas van de hekken en de volledige belijning is verwijderd.
Zie ook link...

12-11-2015 Lees meer »  
 
Finales Hartman Drechtsteden Jeugd Tenniscircuit groot succes!  
Op zondag 8 november 2015 werden op het tennispark van TV Barendrecht de finales gespeeld van het Hartman Drechtsteden Jeugd Tenniscircuit 2015.
Voor de eerste maal werden deze zogenaamde Masters georganiseerd.

11-11-2015 Lees meer »  
 
Afsluiting jeugdladder 2015  
Op zondag 1 november hebben we de jeugdladder van 2015 afgesloten met een gezellig laddertoernooi.
Via Lees meer >> vind je een overzicht van alle prijswinnaars van dit jaar, gefeliciteerd!
Achter deze link vind je de foto's van de prijsuitreiking:

9-11-2015 Lees meer »  
 
Bericht van overlijden  
Twee weken geleden is volkomen onverwacht Frans Kooiman overleden. Frans, directeur/eigenaar van Kooiman Drukwerk B.V., is jarenlang sponsor van TVB geweest. Wij wensen zijn vrouw en kinderen veel sterkte met dit verlies.

7-11-2015 Lees meer »  
 
Baanverhuur winter 2015/2016  
Binnenbanen
Voor dit winterseizoen vrijgekomen:
Dinsdag van 18.00 - 19.00 uur
Donderdag van 18.00 - 19.00 uur
Heeft u interesse reageer dan via tennishal@tvbarendrecht.nl

26-10-2015 Lees meer »  
 
Club van 100  
Zoals door de voorzitter in de uitnodiging van de buitengewone ledenvergadering is genoemd, wordt ons fondsenwerving traject deze week gestart.

Wij hopen op uw steun te mogen rekenen.

25-10-2015 Lees meer »  
 
Buitengewone Ledenvergadering 3 november 2015  
Het bestuur van TV Barendrecht nodigt u uit voor de buitengewone ledenvergadering van dinsdag 3 november a.s. In uw en het belang van onze club verzoeken wij u vriendelijk doch dringend de documenten via onderstaande link aandachtig te lezen en indien mogelijk aanwezig te zijn.

19-10-2015 Lees meer »  
 
TV Barendrecht verkozen tot leukste sportvereniging!!  
Tennis Vereniging Barendrecht is verkozen tot leukste sportvereniging van Barendrecht!! Wij hebben de meeste stemmen gekregen en daarnaast ook nog eens het hoogste waarderingscijfer. Hier zijn wij uiteraard heel blij mee. Binnenkort zal dit goede nieuws ook op social media en in de krant gedeeld worden. Als je gestemd hebt, bedankt voor je stem!! Wij zullen ons met alle vrijwilligers blijven inzetten om jou een breed, leuk en sportief programma te blijven bieden.

18-10-2015  
 
Herfstaanbieding  
Het zomerseizoen is weer bijna ten einde. Heeft u zin om weer lekker binnen een balletje te gaan slaan? Profiteer dan nu van onze aanbieding. Huur een binnenbaan voor 1 uur en u krijgt van ons een half uur speeltijd gratis!

17-10-2015 Lees meer »  
 
Verkiezing van de Leukste Sportvereniging Barendrecht  

Wij zijn genomineerd bij de verkiezing van de Leukste Sportvereniging. Tot en met 11 oktober 2015 kan er op TV Barendrecht gestemd worden. Uiteraard willen we die titel ‘Leukste Sportvereniging van de gemeente Barendrecht' graag winnen.

Breng daarom nu je stem uit via www.leukstesportvereniging.nl. Je kunt met je stem zelf ook mooie prijzen mee winnen zoals een tablet, wellnessdagen etc. Stem nu op TV Barendrecht!


7-10-2015 Lees meer »  
 
Overlijdensbericht  
Vorige week is op zesentachtig jarige leeftijd Vic Giel overleden. Vic is tientallen jaren lid van TVB geweest en heeft jarenlang bijdragen geleverd aan ons clubblad onder de pseudoniem 'Lobswans'. Ook heeft Vic een belangrijke bijdrage geleverd aan het laatste lustrumboek van de vereniging. Wij wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen veel sterkte met dit verlies.
Namens de leden van TVB, Sjors Callenbach, voorzitter

6-10-2015  
 
Vrijwilligersdag 2015  
Op zaterdag 26 september vond de jaarlijkse vrijwilligers dag weer plaats. Deze dag is in het leven geroepen om alle vrijwilligers te bedanken voor al hun inzet voor de club. Begonnen werd met een paar potjes tennis. Er werden lootjes getrokken en zo werd bepaald wie er met elkaar speelden. Sommige leden die weinig of nooit met elkaar of tegen elkaar spelen, kwamen elkaar op die manier tegen wat ook voor een hoop lol zorgde.

6-10-2015 Lees meer »  
 
Gezocht tennispartner voor halhuur  
Regelmatig krijgen Marlous en Ingrid de vraag van leden of zij nog andere leden weten die komende winter in de hal willen spelen. Mocht je zin hebben om deze winter door te tennissen in onze tennishal maar kun je geen andere enthousiaste personen vinden dan kun een e-mail sturen naar tennishal@tvbarendrecht.nl. Misschien kunnen zij je in contact brengen met leden die ook willen spelen. Graag naam, telefoonnummer en speelsterkte vermelden.

11-9-2015  
 
TVB steunt het goede doel  

TV Barendrecht heeft afgelopen zaterdag een cheque overhandigd aan MS Nederland. TVB wil graag haar maatschappelijke betrokkenheid tonen door naast de tennisactiviteiten ook een goed doel jaarlijks te steunen.


7-9-2015 Lees meer »  
 
Jeugdkamp TVB 2015  

Vrijdag 28 Augustus was het weer zo ver. TVB organiseerde een tenniskamp voor de kinderen van de vereniging van de leeftijd tussen de 9 en 16 jaar. Dit jaar was de bestemming D`n Hazelaar in Eersel, Brabant.


6-9-2015 Lees meer »  
 
Scheidend voorzitter JC  
Na 5 jaar als voorzitter en lid van de JC van TV Barendrecht, vele leuke en gezellige momenten te hebben gekend en in verschillende samenstellingen samen gewerkt te hebben, met enthousiaste vrijwilligers die onze jeugd een warm hart toedragen, is het tijd om de hamer door te geven aan de bestaande JC-leden Jose Schrooten en Jos van Breukelen en haar nieuwe leden.

30-8-2015 Lees meer »  
 
Stichting De Overblijf - Barendrecht Jeugd Open 2015  
Voor de foto's van de finaledag van Stichting De Overblijf - Barendrecht Jeugd Open 2015, klik snel op onderstaande link.

24-8-2015 Lees meer »  
meer nieuws in het Nieuwsarchief...
Pagina 9 van 25Eerste   Vorige   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Volgende   Laatste   

Inloggen