NIEUWS
De Laddercompetitie  

WE GAAN WEER LADDEREN in 2016!! Het seizoen begint op 4 april! Iedereen die er wel eens over gedacht heeft, nu opeen idee wordt gebracht of die vroeger wel eens heeft meegedaan en er best wel weer zin in heeft, nodig ik van harte uit om deel te nemen!


18-2-2016 Lees meer »  
 
Algemene ledenvergadering  
Op woensdag 27 januari vond de algemene ledenvergadering van TV Barendrecht plaats.
Klik hieronder op Lees meer >> voor de notulen van de ALV en alle jaarverslagen van de commissies.

15-2-2016 Lees meer »  
 
Aantrekkelijke actie voor TVB-leden bij Aad van Loon Sport  
Wil je voordelig in conditie blijven ook buiten het tennisseizoen? Dan hebben wij een mooi aanbod voor jou. In samenwerking met Aad van Loon Sport heeft TV Barendrecht een drietal aantrekkelijke sportpakketten samengesteld speciaal voor jou als lid van TVB. Aad van Loon Sport draagt bovenop ditaantrekkelijke aanbod ook nog eens per lid een deel van de contributie af alssponsoring aan TVB.

15-2-2016 Lees meer »  
 
TVB Lustrumlogo  
Zoals jullie wellicht hebben meegekregen bestaat TVB dit jaar 60 jaar! Speciaal voor deze mijlpaal is er een lustrumlogo ontworpen.
Dit logo zullen jullie vanaf nu in alle communicatie uitingen dit jaar terugzien.

11-2-2016  
 
Aanbieding voorjaarsvakantie  
De laatste aanbieding van dit winterseizoen:
Voor 12,50 euro een uur tennissen in de voorjaarsvakantie.
Van 20-28 februari zijn er elke dag banen beschikbaar tot 20.00 uur.

11-2-2016 Lees meer »  
 
Update nieuwe banen  
Het einde van de vernieuwing van onze banen komt in zicht zoals je op deze foto kunt zien. De zandopbouw en de laag lava die daaroverheen is gegaan zijn intussen goedgekeurd en afgelopen donderdag is een begin gemaakt met het aanbrengen van de gravel.

8-2-2016 Lees meer »  
 
TVB fondsenwerving 'Club van 100'  
Er is inmiddels door de leden € 11.500 gedoneerd, een geweldig resultaat! De vormgeving voor het bord van de “Club van 100” is dan ook volop in de maak. Leden die € 100,00 en meer hebben gedoneerd, worden op het bord vermeld. Kleinere donaties zijn uiteraard ook welkom op rekeningnummer NL96 RABO 0104.2079.49 t.n.v. Tennis Vereniging Barendrecht onder vermelding van ‘donatie’.

24-1-2016 Lees meer »  
 
Voorjaarsaanbieding  
Het begin van het zomerseizoen lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het zover en kunnen we op onze nieuwe banen tennissen.
Voor wie alvast in de stemming wil komen hebben we voor het laatste deel van de huur in de hal een aanbieding.
Wanneer u de laatste 10 weken huurt, betaalt u maar 8 weken.

17-1-2016 Lees meer »  
 
Algemene Ledenvergadering: woensdag 27 januari om 20.00 uur  
Wij hopen u op deze avond te mogen verwelkomen om u te informeren over het afgelopen jaar en u een vooruitblik te geven op komend jaar. In verband met een besluit dat over de voorgestelde contributieverhoging genomen moet worden, willen wij graag benadrukken dat uw aanwezigheid van belang is.

13-1-2016 Lees meer »  
 
Voorjaarscompetitie jeugd  
De voorlopige indeling jeugdteams van de voorjaarscompetitie 2016 op zondag is inmiddels bekend.

Bekijk de indeling hier >>

8-1-2016  
 
Update nieuwe banen  
Sinds gisteren, 7 januari, rijden er continu vrachtwagens ons park op om tweeduizend kubieke meter zand te storten die nodig is om een goede basis te vormen voor onze nieuwe banen. Voor de aannemer een behoorlijke uitdaging om dat weer te verwerken tot een goede ondergrond.

8-1-2016 Lees meer »  
 
Voorbereidingen ijsbaan bij Kleine Duiker  
Ondanks de hoge temperaturen van de afgelopen weken, zijn de ijsmeesters van TV Barendrecht al druk in de weer met de voorbereidingen voor een ijsbaan in Barendrecht. “We willen weer als eerste natuurijsbaan van de regio open gaan”, verklaart rayonhoofd Harry Spermon. “Dus zodra de temperaturen flink gaan zakken, moeten wij er klaar voor zijn”.

7-1-2016 Lees meer »  
 
Heb jij al een sportief voornemen voor 2016?  
Zet je voornemen dan per direct om in een daad. Tennisvereniging Barendrecht heeft namelijk een aantrekkelijk aanbod voor snelle beslissers. De eerste 10 nieuwe leden (jeugdlid en/of senior) die zich voor 1 februari 2016 aanmelden, profiteren van een mooie actie.

5-1-2016 Lees meer »  
 
Heb jij al een sportief voornemen voor 2016?  
Zet je voornemen dan per direct om in een daad. Tennisvereniging Barendrecht heeft namelijk een aantrekkelijk aanbod voor snelle beslissers. De eerste 10 nieuwe leden (jeugdlid en/of senior) die zich voor 1 februari 2016 aanmelden, profiteren van een mooie actie.

5-1-2016 Lees meer »  
 
IJsbaan winter 2015/2016 tijdelijk verhuist naar Kleine Duiker  
Op 23 december is begonnen met de opbouw van de ijsbaan bij de Kleine Duiker. Omdat de tennisbanen deze winter gerenoveerd worden, is door onze vaste IJsbaan vrijwilligers, onder leiding van Harry Spermon, naar een alternatieve locatie gezocht die gelukkig redelijk snel is gevonden. 

28-12-2015 Lees meer »  
 
Aanbieding kerstvakantie  
Wanneer u deze vakantie 2 keer een baan huurt mag u na de vakantie een uur gratis tennissen. Via baanbezetting kunt u zien op welke uren de banen beschikbaar zijn. U kunt ook altijd een mail sturen naar tennishal@tvbarendrecht.nl. Bekijk hier de aanbieding...

21-12-2015  
 
Fundraising  
Tijdens de bijzondere ledenvergadering gehouden op 3 december jl. moest een belangrijk financieel besluit worden genomen over de aanleg van de nieuwe banen. Het was goed om te ervaren dat er een hoge opkomst van betrokken leden was. Om extra financiële middelen voor o.a. het pad tussen de banen te genereren was de Club van 100 al voor de vergadering opgestart.

17-12-2015 Lees meer »  
 
TVB gekozen tot leukste sportvereniging  
Tennis Vereniging Barendrecht is verkozen tot leukste sportvereniging van Barendrecht. In een landelijke enquête werd per gemeente uitgevraagd welke vereniging de leukste was. Hierbij kreeg TVBarendrecht de meeste stemmen.

9-12-2015 Lees meer »  
 
Renovatie tennisbanen  
Op maandag 9 november zijn de sloopwerkzaamheden van start gegaan. Hardwerkende leden hebben samen met de klusploeg de afgelopen dagen al enorm veel werk verzet. Alle netten, al het gaas van de hekken en de volledige belijning is verwijderd.
Zie ook link...

12-11-2015 Lees meer »  
 
Finales Hartman Drechtsteden Jeugd Tenniscircuit groot succes!  
Op zondag 8 november 2015 werden op het tennispark van TV Barendrecht de finales gespeeld van het Hartman Drechtsteden Jeugd Tenniscircuit 2015.
Voor de eerste maal werden deze zogenaamde Masters georganiseerd.

11-11-2015 Lees meer »  
meer nieuws in het Nieuwsarchief...
Pagina 9 van 26Eerste   Vorige   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Volgende   Laatste   

Inloggen