NIEUWS
Algemene Ledenvergadering: woensdag 27 januari om 20.00 uur  
Wij hopen u op deze avond te mogen verwelkomen om u te informeren over het afgelopen jaar en u een vooruitblik te geven op komend jaar. In verband met een besluit dat over de voorgestelde contributieverhoging genomen moet worden, willen wij graag benadrukken dat uw aanwezigheid van belang is.

13-1-2016 Lees meer »  
 
Voorjaarscompetitie jeugd  
De voorlopige indeling jeugdteams van de voorjaarscompetitie 2016 op zondag is inmiddels bekend.

Bekijk de indeling hier >>

8-1-2016  
 
Update nieuwe banen  
Sinds gisteren, 7 januari, rijden er continu vrachtwagens ons park op om tweeduizend kubieke meter zand te storten die nodig is om een goede basis te vormen voor onze nieuwe banen. Voor de aannemer een behoorlijke uitdaging om dat weer te verwerken tot een goede ondergrond.

8-1-2016 Lees meer »  
 
Voorbereidingen ijsbaan bij Kleine Duiker  
Ondanks de hoge temperaturen van de afgelopen weken, zijn de ijsmeesters van TV Barendrecht al druk in de weer met de voorbereidingen voor een ijsbaan in Barendrecht. “We willen weer als eerste natuurijsbaan van de regio open gaan”, verklaart rayonhoofd Harry Spermon. “Dus zodra de temperaturen flink gaan zakken, moeten wij er klaar voor zijn”.

7-1-2016 Lees meer »  
 
Heb jij al een sportief voornemen voor 2016?  
Zet je voornemen dan per direct om in een daad. Tennisvereniging Barendrecht heeft namelijk een aantrekkelijk aanbod voor snelle beslissers. De eerste 10 nieuwe leden (jeugdlid en/of senior) die zich voor 1 februari 2016 aanmelden, profiteren van een mooie actie.

5-1-2016 Lees meer »  
 
Heb jij al een sportief voornemen voor 2016?  
Zet je voornemen dan per direct om in een daad. Tennisvereniging Barendrecht heeft namelijk een aantrekkelijk aanbod voor snelle beslissers. De eerste 10 nieuwe leden (jeugdlid en/of senior) die zich voor 1 februari 2016 aanmelden, profiteren van een mooie actie.

5-1-2016 Lees meer »  
 
IJsbaan winter 2015/2016 tijdelijk verhuist naar Kleine Duiker  
Op 23 december is begonnen met de opbouw van de ijsbaan bij de Kleine Duiker. Omdat de tennisbanen deze winter gerenoveerd worden, is door onze vaste IJsbaan vrijwilligers, onder leiding van Harry Spermon, naar een alternatieve locatie gezocht die gelukkig redelijk snel is gevonden. 

28-12-2015 Lees meer »  
 
Aanbieding kerstvakantie  
Wanneer u deze vakantie 2 keer een baan huurt mag u na de vakantie een uur gratis tennissen. Via baanbezetting kunt u zien op welke uren de banen beschikbaar zijn. U kunt ook altijd een mail sturen naar tennishal@tvbarendrecht.nl. Bekijk hier de aanbieding...

21-12-2015  
 
Fundraising  
Tijdens de bijzondere ledenvergadering gehouden op 3 december jl. moest een belangrijk financieel besluit worden genomen over de aanleg van de nieuwe banen. Het was goed om te ervaren dat er een hoge opkomst van betrokken leden was. Om extra financiële middelen voor o.a. het pad tussen de banen te genereren was de Club van 100 al voor de vergadering opgestart.

17-12-2015 Lees meer »  
 
TVB gekozen tot leukste sportvereniging  
Tennis Vereniging Barendrecht is verkozen tot leukste sportvereniging van Barendrecht. In een landelijke enquête werd per gemeente uitgevraagd welke vereniging de leukste was. Hierbij kreeg TVBarendrecht de meeste stemmen.

9-12-2015 Lees meer »  
 
Renovatie tennisbanen  
Op maandag 9 november zijn de sloopwerkzaamheden van start gegaan. Hardwerkende leden hebben samen met de klusploeg de afgelopen dagen al enorm veel werk verzet. Alle netten, al het gaas van de hekken en de volledige belijning is verwijderd.
Zie ook link...

12-11-2015 Lees meer »  
 
Finales Hartman Drechtsteden Jeugd Tenniscircuit groot succes!  
Op zondag 8 november 2015 werden op het tennispark van TV Barendrecht de finales gespeeld van het Hartman Drechtsteden Jeugd Tenniscircuit 2015.
Voor de eerste maal werden deze zogenaamde Masters georganiseerd.

11-11-2015 Lees meer »  
 
Afsluiting jeugdladder 2015  
Op zondag 1 november hebben we de jeugdladder van 2015 afgesloten met een gezellig laddertoernooi.
Via Lees meer >> vind je een overzicht van alle prijswinnaars van dit jaar, gefeliciteerd!
Achter deze link vind je de foto's van de prijsuitreiking:

9-11-2015 Lees meer »  
 
Bericht van overlijden  
Twee weken geleden is volkomen onverwacht Frans Kooiman overleden. Frans, directeur/eigenaar van Kooiman Drukwerk B.V., is jarenlang sponsor van TVB geweest. Wij wensen zijn vrouw en kinderen veel sterkte met dit verlies.

7-11-2015 Lees meer »  
 
Baanverhuur winter 2015/2016  
Binnenbanen
Voor dit winterseizoen vrijgekomen:
Dinsdag van 18.00 - 19.00 uur
Donderdag van 18.00 - 19.00 uur
Heeft u interesse reageer dan via tennishal@tvbarendrecht.nl

26-10-2015 Lees meer »  
 
Club van 100  
Zoals door de voorzitter in de uitnodiging van de buitengewone ledenvergadering is genoemd, wordt ons fondsenwerving traject deze week gestart.

Wij hopen op uw steun te mogen rekenen.

25-10-2015 Lees meer »  
 
Buitengewone Ledenvergadering 3 november 2015  
Het bestuur van TV Barendrecht nodigt u uit voor de buitengewone ledenvergadering van dinsdag 3 november a.s. In uw en het belang van onze club verzoeken wij u vriendelijk doch dringend de documenten via onderstaande link aandachtig te lezen en indien mogelijk aanwezig te zijn.

19-10-2015 Lees meer »  
 
TV Barendrecht verkozen tot leukste sportvereniging!!  
Tennis Vereniging Barendrecht is verkozen tot leukste sportvereniging van Barendrecht!! Wij hebben de meeste stemmen gekregen en daarnaast ook nog eens het hoogste waarderingscijfer. Hier zijn wij uiteraard heel blij mee. Binnenkort zal dit goede nieuws ook op social media en in de krant gedeeld worden. Als je gestemd hebt, bedankt voor je stem!! Wij zullen ons met alle vrijwilligers blijven inzetten om jou een breed, leuk en sportief programma te blijven bieden.

18-10-2015  
 
Herfstaanbieding  
Het zomerseizoen is weer bijna ten einde. Heeft u zin om weer lekker binnen een balletje te gaan slaan? Profiteer dan nu van onze aanbieding. Huur een binnenbaan voor 1 uur en u krijgt van ons een half uur speeltijd gratis!

17-10-2015 Lees meer »  
 
Verkiezing van de Leukste Sportvereniging Barendrecht  

Wij zijn genomineerd bij de verkiezing van de Leukste Sportvereniging. Tot en met 11 oktober 2015 kan er op TV Barendrecht gestemd worden. Uiteraard willen we die titel ‘Leukste Sportvereniging van de gemeente Barendrecht' graag winnen.

Breng daarom nu je stem uit via www.leukstesportvereniging.nl. Je kunt met je stem zelf ook mooie prijzen mee winnen zoals een tablet, wellnessdagen etc. Stem nu op TV Barendrecht!


7-10-2015 Lees meer »  
meer nieuws in het Nieuwsarchief...
Pagina 9 van 26Eerste   Vorige   4  5  6  7  8  [9]  10  11  12  13  Volgende   Laatste   

Inloggen