NIEUWS
The Walk of Fame "gaat lopen"  

We ontvangen steeds meer enthousiaste aanmeldingen voor de speciale tegels op het pad. Zo doen niet alleen bedrijven, maar ook teams, personen en hele families mee!


26-2-2016 Lees meer »  
 
Dunlop ballen te koop bij afhalen ledenpas  

Speciaal voor onze leden hebben we een gunstige ballendeal. Uitsluitend tijdens het afhalen van de ledenpas kan er een blikballen worden aangeschaft. Het zijn de officieel KNLTB goedgekeurde Dunlop ballen. 3 tin Dunlop ballen van € 11,95 voor € 10,00
Let op: U krijgt alleen de ledenpas mee als uw bardiensten zijn ingevuld.


26-2-2016 Lees meer »  
 
Sponsoren update  
We mogen dit jaar veel bekende en nieuwe sponsoren verwelkomen. Op alle banen komen nieuwe doeken te hangen.

26-2-2016 Lees meer »  
 
Open tennismiddag met gratis clinic  
Wil jij ontdekken of tennissen een sport is die bij je past? Je hebt nu de kans om het geheel vrijblijvend uit te proberen! Bij Tennisvereniging Barendrecht staat op zaterdag 12 maart vanaf
11.00 uur de koffie en fris met wat lekkers klaar om je te verwelkomen. Tussen 11.00 uur en 15.00 uur kun je komen kijken of deelnemen aan een tennisclinic en kennismaken met de tennissport.

24-2-2016 Lees meer »  
 
Nieuwe Clubkleding  
Het is ook dit jaar weer gelukt om clubkleding te verzorgen voor onze vereniging! Zeker met het feestelijke lustrumjaar en de nieuwe banen, vinden wij van het Bestuur en de Sponsorcommissie het heel erg leuk om met elkaar uniformiteit uit te stralen.
Dunlop heeft een mooie lijn uitgebracht en zorg besteed aan verbetering van de kwaliteit van de kleding.

22-2-2016 Lees meer »  
 
Kidsday ABN AMRO WTT  
Op woensdag 10 februari bezochten ruim 55 kinderen en ouders van TVB Kidsday op het ABN AMRO WTT. Dit is het grootste tennistoernooi van Nederland. De kinderen konden hun kunsten vertonen op Kids plaza waar verschillende spelletjes en uitdagingen gedaan konden worden.

19-2-2016 Lees meer »  
 
HANDJES GEZOCHT A.S. ZATERDAG WORDT VERPLAATST‏  
Morgen, zaterdag 20 februari gaan de werkzaamheden van het aanvullen van de plantenperken met aarde niet door. Dit i.v.m. de slechte weersvoorspelling en de reacties van diverse leden dat zij op vakantie zijn.
Dit wordt verplaatst naar: Maandag avond 29 februari en dinsdagavond 1 maart van 19:00 uur tot ca. 21.30 uur.
De leden die aangegeven hebben graag te willen helpen maar op vakantie zijn, roepen wij net als alle andere leden op ons dan te komen helpen. Samen is het motto en alleen samen kunnen wij het project tot een mooi einde brengen.

Aanmelden kan bij Harry:h.spermon3@gmail.com

Alvast bedankt en een fijn weekend!!

Namens Harry Spermon
Klusteam

19-2-2016  
 
Bardienst inplannen  
Vanaf vrijdag 19 februari kan je je weer inschrijven voor de bardienst. Via lees meer vind je de instructies hoe je dit kunt doen via bardienstplanner.afhangbord.nl. Net als voorgaande jaren kun je hierop inloggen met je bondsnummer en een wachtwoord.

18-2-2016 Lees meer »  
 
Open tennismiddag: zaterdag 12 maart  
Ken je iemand, kind of volwassene,  die wil ontdekken of tennissen een sport is die bij hem of haar past? Attendeer hen dan op de 'open tennis middag' op zaterdag 12 maart.

18-2-2016 Lees meer »  
 
Tennis met een kennis: doe jij ook mee op zondag 13 maart?  
Je bent van harte uitgenodigd voor het 'Tennis met een Kennis-toernooi' op zondagmiddag 13 maart a.s.  Het is de bedoeling dat je een kennis, vriend(in) of familielid meeneemt die geen lid is van de tennisclub, en het leuk vindt om een keer geheel vrijblijvend een balletje te slaan.

18-2-2016 Lees meer »  
 
SAVE THE DATE  
De lustrumcommissie is sinds eind 2015 bezig om diverse festiviteiten te organiseren in het lustrumjaar.
Na de geslaagde nieuwjaarsborrel zal de opening van de banen op zaterdagmiddag 2 april op het programma staan.

18-2-2016 Lees meer »  
 
Afval loont  
Sinds kort heeft TV Barendrecht zich aangesloten bij afval loont. Dit betekent dat wanneer er gescheiden afval bij Afval loont in Barendrecht wordt ingeleverd er hiermee geld verdient kan worden.

18-2-2016 Lees meer »  
 
De Laddercompetitie  

WE GAAN WEER LADDEREN in 2016!! Het seizoen begint op 4 april! Iedereen die er wel eens over gedacht heeft, nu opeen idee wordt gebracht of die vroeger wel eens heeft meegedaan en er best wel weer zin in heeft, nodig ik van harte uit om deel te nemen!


18-2-2016 Lees meer »  
 
Algemene ledenvergadering  
Op woensdag 27 januari vond de algemene ledenvergadering van TV Barendrecht plaats.
Klik hieronder op Lees meer >> voor de notulen van de ALV en alle jaarverslagen van de commissies.

15-2-2016 Lees meer »  
 
Aantrekkelijke actie voor TVB-leden bij Aad van Loon Sport  
Wil je voordelig in conditie blijven ook buiten het tennisseizoen? Dan hebben wij een mooi aanbod voor jou. In samenwerking met Aad van Loon Sport heeft TV Barendrecht een drietal aantrekkelijke sportpakketten samengesteld speciaal voor jou als lid van TVB. Aad van Loon Sport draagt bovenop ditaantrekkelijke aanbod ook nog eens per lid een deel van de contributie af alssponsoring aan TVB.

15-2-2016 Lees meer »  
 
TVB Lustrumlogo  
Zoals jullie wellicht hebben meegekregen bestaat TVB dit jaar 60 jaar! Speciaal voor deze mijlpaal is er een lustrumlogo ontworpen.
Dit logo zullen jullie vanaf nu in alle communicatie uitingen dit jaar terugzien.

11-2-2016  
 
Aanbieding voorjaarsvakantie  
De laatste aanbieding van dit winterseizoen:
Voor 12,50 euro een uur tennissen in de voorjaarsvakantie.
Van 20-28 februari zijn er elke dag banen beschikbaar tot 20.00 uur.

11-2-2016 Lees meer »  
 
Update nieuwe banen  
Het einde van de vernieuwing van onze banen komt in zicht zoals je op deze foto kunt zien. De zandopbouw en de laag lava die daaroverheen is gegaan zijn intussen goedgekeurd en afgelopen donderdag is een begin gemaakt met het aanbrengen van de gravel.

8-2-2016 Lees meer »  
 
TVB fondsenwerving 'Club van 100'  
Er is inmiddels door de leden € 11.500 gedoneerd, een geweldig resultaat! De vormgeving voor het bord van de “Club van 100” is dan ook volop in de maak. Leden die € 100,00 en meer hebben gedoneerd, worden op het bord vermeld. Kleinere donaties zijn uiteraard ook welkom op rekeningnummer NL96 RABO 0104.2079.49 t.n.v. Tennis Vereniging Barendrecht onder vermelding van ‘donatie’.

24-1-2016 Lees meer »  
 
Voorjaarsaanbieding  
Het begin van het zomerseizoen lijkt nog ver weg, maar voor je het weet is het zover en kunnen we op onze nieuwe banen tennissen.
Voor wie alvast in de stemming wil komen hebben we voor het laatste deel van de huur in de hal een aanbieding.
Wanneer u de laatste 10 weken huurt, betaalt u maar 8 weken.

17-1-2016 Lees meer »  
meer nieuws in het Nieuwsarchief...
Pagina 8 van 26Eerste   Vorige   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Volgende   Laatste   

Inloggen