NIEUWS
Zondag 3 april Openingstoernooi (senioren)  
De recreatiecommissie gaat in 2016 van start in een nieuwe samenstelling. De commissie bestaande uit, Ruud, Marlous, Kleijs, Robin, Letty, Renee en Brigitte, zal weer diverse gezellige toernooi organiseren. Deze staan op de TVB kalender vermeld.
Er zal worden gestart met een openingstoernooi voor volwassenen op zondag 3 april van 13 tot 16 uur op de nieuwe TVB banen. Laat deze kans niet voorbij gaan en schrijf je snel in via recreatiecommissie@tvbarendrecht.nl

28-3-2016 Lees meer »  
 
Jeugdleden TV Barendrecht op avontuur bij Outdoor Valley  
Op zaterdag 19 maart 2016 hebben 38 jeugdleden van TV Barendrecht (in de leeftijd van 10 tot en met 17 jaar) genoten van een avontuurlijke activiteitendag bij Outdoor Valley. Na aankomst om 12:30 uur werd er gestart met een heuse Olympiade. Er werden vier teams gevormd die moesten strijden om de Outdoor Valley Trofee.

23-3-2016 Lees meer »  
 
Ophalen ledenpas  
Binnenkort kun je de nieuwe leden pas weer ophalen. Dit geldt ook voor alle jeugdleden! Vanaf dit jaar wordt de pas alleen uitgegeven wanneer de contributie is voldaan en de bardiensten zijn ingevuld. Het is eventueel mogelijk om bij het ophalen van de pas alsnog de bardiensten ter plaatse in te vullen, maar bij voorkeur graag vooraf.

22-3-2016 Lees meer »  
 
9 april: Feest Approach Live @ TVB  
De feestcommissie gaat in 2016 in een nieuwe samenstelling diverse feesten voor een breed TVB publiek organiseren. Linda, Sylvia, Richard en Leon hebben voor een feestprogramma gezorgd gedurende het hele jaar. Op 9 april gaat het dak eraf bij de populaire liveband Approach Live. We hopen dat deze avond alle TVB leden een drankje komen doen en genieten van deze band.
Alle leden zijn welkom op zaterdagavond 9 april vanaf 21.00 uur. Via Lees meer >> vindt u de flyer met alle feesten voor 2016. Let’s Party !

20-3-2016 Lees meer »  
 
Workshop tenniskids  
Op zaterdag 5 maart zijn Jose, Nienke en Annemarie van de jeugdcommissie naar een workshop geweest over Tenniskids. Doelgroep was kinderen van 6 tot 12 jaar die spelen in rood, oranje en groen.

7-3-2016 Lees meer »  
 
VCL & VTL cursussen  
Ook in 2016 is het voor leden mogelijk om in het voorjaar een basiscursus verenigingscompetitieleider (VCL) en verenigingstoernooileider (VTL) te volgen. In maart gaan deze cursussen van start.

3-3-2016 Lees meer »  
 
Tennislessen zomer 2016  

Ook komend seizoen kan er weer ingeschreven worden voor de buitenlessen op TV Barendrecht. De lessen starten dinsdag 30 maart. In onderstaande link staat een korte beschrijving  voor jeugdtraining en seniorentraining.


3-3-2016 Lees meer »  
 
Overlijdensbericht  
Op 25 februari is Dick van Oosten op achtenzeventig jarige leeftijd overleden. Het bestuur van TVB wenst zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.
Wij zullen Dick, na vele jaren lidmaatschap, missen bij onze vereniging.

Namens het bestuur, 
Sjors Callenbach, voorzitter

29-2-2016  
 
The Walk of Fame "gaat lopen"  

We ontvangen steeds meer enthousiaste aanmeldingen voor de speciale tegels op het pad. Zo doen niet alleen bedrijven, maar ook teams, personen en hele families mee!


26-2-2016 Lees meer »  
 
Dunlop ballen te koop bij afhalen ledenpas  

Speciaal voor onze leden hebben we een gunstige ballendeal. Uitsluitend tijdens het afhalen van de ledenpas kan er een blikballen worden aangeschaft. Het zijn de officieel KNLTB goedgekeurde Dunlop ballen. 3 tin Dunlop ballen van € 11,95 voor € 10,00
Let op: U krijgt alleen de ledenpas mee als uw bardiensten zijn ingevuld.


26-2-2016 Lees meer »  
 
Sponsoren update  
We mogen dit jaar veel bekende en nieuwe sponsoren verwelkomen. Op alle banen komen nieuwe doeken te hangen.

26-2-2016 Lees meer »  
 
Open tennismiddag met gratis clinic  
Wil jij ontdekken of tennissen een sport is die bij je past? Je hebt nu de kans om het geheel vrijblijvend uit te proberen! Bij Tennisvereniging Barendrecht staat op zaterdag 12 maart vanaf
11.00 uur de koffie en fris met wat lekkers klaar om je te verwelkomen. Tussen 11.00 uur en 15.00 uur kun je komen kijken of deelnemen aan een tennisclinic en kennismaken met de tennissport.

24-2-2016 Lees meer »  
 
Nieuwe Clubkleding  
Het is ook dit jaar weer gelukt om clubkleding te verzorgen voor onze vereniging! Zeker met het feestelijke lustrumjaar en de nieuwe banen, vinden wij van het Bestuur en de Sponsorcommissie het heel erg leuk om met elkaar uniformiteit uit te stralen.
Dunlop heeft een mooie lijn uitgebracht en zorg besteed aan verbetering van de kwaliteit van de kleding.

22-2-2016 Lees meer »  
 
Kidsday ABN AMRO WTT  
Op woensdag 10 februari bezochten ruim 55 kinderen en ouders van TVB Kidsday op het ABN AMRO WTT. Dit is het grootste tennistoernooi van Nederland. De kinderen konden hun kunsten vertonen op Kids plaza waar verschillende spelletjes en uitdagingen gedaan konden worden.

19-2-2016 Lees meer »  
 
HANDJES GEZOCHT A.S. ZATERDAG WORDT VERPLAATST‏  
Morgen, zaterdag 20 februari gaan de werkzaamheden van het aanvullen van de plantenperken met aarde niet door. Dit i.v.m. de slechte weersvoorspelling en de reacties van diverse leden dat zij op vakantie zijn.
Dit wordt verplaatst naar: Maandag avond 29 februari en dinsdagavond 1 maart van 19:00 uur tot ca. 21.30 uur.
De leden die aangegeven hebben graag te willen helpen maar op vakantie zijn, roepen wij net als alle andere leden op ons dan te komen helpen. Samen is het motto en alleen samen kunnen wij het project tot een mooi einde brengen.

Aanmelden kan bij Harry:h.spermon3@gmail.com

Alvast bedankt en een fijn weekend!!

Namens Harry Spermon
Klusteam

19-2-2016  
 
Bardienst inplannen  
Vanaf vrijdag 19 februari kan je je weer inschrijven voor de bardienst. Via lees meer vind je de instructies hoe je dit kunt doen via bardienstplanner.afhangbord.nl. Net als voorgaande jaren kun je hierop inloggen met je bondsnummer en een wachtwoord.

18-2-2016 Lees meer »  
 
Open tennismiddag: zaterdag 12 maart  
Ken je iemand, kind of volwassene,  die wil ontdekken of tennissen een sport is die bij hem of haar past? Attendeer hen dan op de 'open tennis middag' op zaterdag 12 maart.

18-2-2016 Lees meer »  
 
Tennis met een kennis: doe jij ook mee op zondag 13 maart?  
Je bent van harte uitgenodigd voor het 'Tennis met een Kennis-toernooi' op zondagmiddag 13 maart a.s.  Het is de bedoeling dat je een kennis, vriend(in) of familielid meeneemt die geen lid is van de tennisclub, en het leuk vindt om een keer geheel vrijblijvend een balletje te slaan.

18-2-2016 Lees meer »  
 
SAVE THE DATE  
De lustrumcommissie is sinds eind 2015 bezig om diverse festiviteiten te organiseren in het lustrumjaar.
Na de geslaagde nieuwjaarsborrel zal de opening van de banen op zaterdagmiddag 2 april op het programma staan.

18-2-2016 Lees meer »  
 
Afval loont  
Sinds kort heeft TV Barendrecht zich aangesloten bij afval loont. Dit betekent dat wanneer er gescheiden afval bij Afval loont in Barendrecht wordt ingeleverd er hiermee geld verdient kan worden.

18-2-2016 Lees meer »  
meer nieuws in het Nieuwsarchief...
Pagina 8 van 26Eerste   Vorige   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Volgende   Laatste   

Inloggen