NIEUWS
Sponsornieuws  
Zoals jullie wel gezien hebben, als jullie ons prachtig park bezoeken, hebben we als sponsor commissie niet stil gezeten. Alle winddoeken zijn vernieuwd met vertrouwde namen en met nieuwe sponsors. Alle banen zijn inmiddels verbonden met namen van bedrijven. Veelal een bedrijf wat ook de winddoeken sponsort. Tevens zijn er veel nieuwe bord sponsors bij gekomen en er volgen er nog meer.

23-5-2016 Lees meer »  
 
Bedrijf in de picture: Van der El Fysiotherapie  

Fysiotherapie van der EL is een praktijk voor fysiotherapie,manuele therapie, dry needling en bekkenfysiotherapie.


23-5-2016 Lees meer »  
 
Klusteam in het nieuw  

Harry en z'n klusteam was aan een nieuw outfit toe. Het harde werken aan het park had inmiddels z'n sporen achter gelaten op hun werkkleding. De volgende sponsors waren bereid om deze mannen weer in het nieuw te steken:


23-5-2016 Lees meer »  
 
Samenwerking met Fysiotherapie Van der EL  

TVB heeft een mooie samenwerking opgezet met van der El. Een gratis inloopspreekuur op de vereniging elke maandag vanaf 30 mei t/m 27 juni van 19:30-20:30.


23-5-2016 Lees meer »  
 
Voorjaarscompetitie van uitersten!  

De voorjaarscompetitie van 2016 is tot nu toe een competitie van uitersten. Een uitersten qua weersomstandigheden. Waar we in het weekend van de 3e speeldag nog met hagel te maken hebben gehad, kenmerkte de 4e speeldag zich door blauwe luchten, felle zon en hoge temperaturen.


22-5-2016 Lees meer »  
 
Commissie Ledenwerving & Binding  
Na de succesvolle Open Dag op zaterdag 12 maart is het idee ontstaan om gedurende het zomerseizoen geïnteresseerden ook op andere momenten de gelegenheid te geven vrijblijvend kennis te maken met de sport en onze vereniging. Op zaterdag 7 mei was er van 10:00 tot 12:00 uur dan ook de eerste Open Tennis Ochtend.

22-5-2016 Lees meer »  
 
De Laddercompetitie 2016  

De laddercompetitie is een gezellig en succesvol fenomeen geworden binnen onze vereniging en is inmiddels in volle gang.

We zitten nu al boven de 340 deelnemers(!)   


19-5-2016 Lees meer »  
 
Feestavond zaterdag 4 juni  
Op zaterdag 4 juni vindt het feest Who’s the champion plaats
Zanger Andre Dean zal deze avond optreden. Deze zanger heeft al eerder laten zien voor een topavond te kunnen zorgen met alle tophits. Tijdens deze feestavond vindt ook de huldiging plaats van de kampioenen van de senioren voorjaarscompetitie. Deze avond is voor alle TVB leden vanaf 21uur. Mis deze avond dus niet !

19-5-2016 Lees meer »  
 
Nieuw talent in de keuken van TVB  

In de 1e plaats zijn er nieuwe rekruten die de keuken bemannen. Deze topchefs doen er alles aan om een goede hap te serveren dat zowel kwalitatief als kwantitatief goed en ook  betaalbaar is. Om dit te bereiken wordt er hard gewerkt en gebruiken we zoveel mogelijk verse producten. Uiteraard blijven de oude vertrouwde kroketten en bitterballen wel in het assortiment , onder andere omdat de keuken niet elke dag geopend is.


19-5-2016 Lees meer »  
 
Jeugd Toernooi Kalender  

We zijn bijna aan het eind van de competitie en de daarna begint het toernooi seizoen alweer.

Om iedereen die nog niet zo goed weet hoe het werk volgt hieronder een uitleg.


19-5-2016 Lees meer »  
 
Ladies Day 2016: vrijdag 10 juni  
Heel TVB bakt!
Houd vrijdagochtend 10 juni vrij, want op deze dag wordt door de recreatiecommissie een Ladies ochtend georganiseerd.
Dit jaar hebben we een vernieuwde versie van de Ladies Day bedacht. Vanaf 9.00 uur wordt iedereen op ons zonnige terras ontvangen en om 9.30 uur beginnen de eerste wedstrijden.

12-5-2016 Lees meer »  
 
Inschrijven Herfstcompetitie senioren  
De voorjaarscompetitie is nog in volle gang maar je kunt jezelf of jouw team ook al aanmelden voor de KNLTB Najaarscompetitie 2016.
En de Technische Commissie gaat mee met zijn tijd; dit jaar is het inschrijfformulier digitaal!
Wacht niet te lang en schrijf je nu hier in.

4-5-2016  
 
Donaties  
De banen zijn intussen een week of drie open en er wordt volop genoten van het nieuwe park. Een park dat zonder de gulle giften van zijn leden er niet zo mooi uit had kunnen zien. Nu zou je al gauw vergeten dat de stand van de donaties nog een kleine vijfentwintig procent lager ligt dan de gewenste twintigduizend euro die we nodig hadden voor de aanleg van het pad. Kortom we komen nog een kleine vijfduizend euro tekort.

2-5-2016 Lees meer »  
 
Kortingsactie van Tennis Only voor alle leden  
Als nieuwe sponsor van TVB biedt Tennis Only een kortingsbon aan op al haar tennisartikelen in de winkel. Slechts op 14 min van de club. Download hier.

1-5-2016 Lees meer »  
 
Open Tennis Ochtend TV Barendrecht  
Op zaterdag 12 maart heeft Tennis Vereniging Barendrecht een succesvolle Open Dag gehouden. Sindsdien heeft de vereniging een kleine 60 nieuwe leden mogen verwelkomen. Voor geïnteresseerden die helaas 12 maart verhinderd waren zal TV Barendrecht op 7 mei een Open Tennis Ochtend verzorgen.

28-4-2016 Lees meer »  
 
Commissie Ledenwerving & Binding  
Woensdag 20 april j.l. heeft er een 1ste nieuwe ledenavond plaatsgevonden op het tennispark. Na het ontvangst met een kopje koffie heette onze voorzitter de aanwezige nieuwe leden van harte welkom bij de vereniging. Daarna werden de nieuwe leden in kleine groepjes voorgelicht over de vereniging, het park en het clubhuis. Het gebruik van de pasjes voor de toegang en het afhangen van de tennisbanen is uitgelegd, er is aandacht geweest voor het gebruik van de binnenbanen en er is een rondje over het nieuwe park gelopen. 

27-4-2016 Lees meer »  
 
Meivakantie  
De trainingen zullen in verband met de meivakantie geen doorgang vinden tussen. 25 april en 8 mei. In deze periode zijn er dus geen lessen.
Voor een overzicht van alle les data klik hieronder op Lees meer >>

26-4-2016 Lees meer »  
 
Feestcommissie zorgt voor leuke TVB test je tennis kennis quiz  
Op zaterdag 9 april vond de eerste competitiedag plaats. De nieuwe feestcommissie had speciaal voor deze dag een leuke TVB quiz georganiseerd. Deze quiz werd de afgelopen weken voorbereid. Op de captains dag kregen alle teams een geheime envelop met een vraagteken. 

15-4-2016 Lees meer »  
 
Openingstoernooi TVB  
Na een spetterende opening van de nieuwe tennisbanen van Tennisvereniging Barendrecht op zaterdag 2 april, werd er op zondag 3 april een openingstoernooi georganiseerd door de recreatiecommissie. Deze commissie is dit jaar enthousiast in een nieuwe formatie van start gegaan.

4-4-2016 Lees meer »  
 
Opening nieuwe banen TVB‏  
Zaterdag 2 april jl. is het nieuwe tennispark van Tennisvereniging officieel geopend. Nadat in november de tennisbanen volledig waren gesloopt werd er de afgelopen maanden een nieuw park aangelegd met 9 nieuwe gravelbanen. De vereniging bestaat dit jaar overigens ook 60 jaar en viert daarmee haar jubileum.

4-4-2016 Lees meer »  
meer nieuws in het Nieuwsarchief...
Pagina 7 van 26Eerste   Vorige   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Volgende   Laatste   

Inloggen