NIEUWS
Nieuw talent in de keuken van TVB  

In de 1e plaats zijn er nieuwe rekruten die de keuken bemannen. Deze topchefs doen er alles aan om een goede hap te serveren dat zowel kwalitatief als kwantitatief goed en ook  betaalbaar is. Om dit te bereiken wordt er hard gewerkt en gebruiken we zoveel mogelijk verse producten. Uiteraard blijven de oude vertrouwde kroketten en bitterballen wel in het assortiment , onder andere omdat de keuken niet elke dag geopend is.


19-5-2016 Lees meer »  
 
Jeugd Toernooi Kalender  

We zijn bijna aan het eind van de competitie en de daarna begint het toernooi seizoen alweer.

Om iedereen die nog niet zo goed weet hoe het werk volgt hieronder een uitleg.


19-5-2016 Lees meer »  
 
Ladies Day 2016: vrijdag 10 juni  
Heel TVB bakt!
Houd vrijdagochtend 10 juni vrij, want op deze dag wordt door de recreatiecommissie een Ladies ochtend georganiseerd.
Dit jaar hebben we een vernieuwde versie van de Ladies Day bedacht. Vanaf 9.00 uur wordt iedereen op ons zonnige terras ontvangen en om 9.30 uur beginnen de eerste wedstrijden.

12-5-2016 Lees meer »  
 
Inschrijven Herfstcompetitie senioren  
De voorjaarscompetitie is nog in volle gang maar je kunt jezelf of jouw team ook al aanmelden voor de KNLTB Najaarscompetitie 2016.
En de Technische Commissie gaat mee met zijn tijd; dit jaar is het inschrijfformulier digitaal!
Wacht niet te lang en schrijf je nu hier in.

4-5-2016  
 
Donaties  
De banen zijn intussen een week of drie open en er wordt volop genoten van het nieuwe park. Een park dat zonder de gulle giften van zijn leden er niet zo mooi uit had kunnen zien. Nu zou je al gauw vergeten dat de stand van de donaties nog een kleine vijfentwintig procent lager ligt dan de gewenste twintigduizend euro die we nodig hadden voor de aanleg van het pad. Kortom we komen nog een kleine vijfduizend euro tekort.

2-5-2016 Lees meer »  
 
Kortingsactie van Tennis Only voor alle leden  
Als nieuwe sponsor van TVB biedt Tennis Only een kortingsbon aan op al haar tennisartikelen in de winkel. Slechts op 14 min van de club. Download hier.

1-5-2016 Lees meer »  
 
Open Tennis Ochtend TV Barendrecht  
Op zaterdag 12 maart heeft Tennis Vereniging Barendrecht een succesvolle Open Dag gehouden. Sindsdien heeft de vereniging een kleine 60 nieuwe leden mogen verwelkomen. Voor geïnteresseerden die helaas 12 maart verhinderd waren zal TV Barendrecht op 7 mei een Open Tennis Ochtend verzorgen.

28-4-2016 Lees meer »  
 
Commissie Ledenwerving & Binding  
Woensdag 20 april j.l. heeft er een 1ste nieuwe ledenavond plaatsgevonden op het tennispark. Na het ontvangst met een kopje koffie heette onze voorzitter de aanwezige nieuwe leden van harte welkom bij de vereniging. Daarna werden de nieuwe leden in kleine groepjes voorgelicht over de vereniging, het park en het clubhuis. Het gebruik van de pasjes voor de toegang en het afhangen van de tennisbanen is uitgelegd, er is aandacht geweest voor het gebruik van de binnenbanen en er is een rondje over het nieuwe park gelopen. 

27-4-2016 Lees meer »  
 
Meivakantie  
De trainingen zullen in verband met de meivakantie geen doorgang vinden tussen. 25 april en 8 mei. In deze periode zijn er dus geen lessen.
Voor een overzicht van alle les data klik hieronder op Lees meer >>

26-4-2016 Lees meer »  
 
Feestcommissie zorgt voor leuke TVB test je tennis kennis quiz  
Op zaterdag 9 april vond de eerste competitiedag plaats. De nieuwe feestcommissie had speciaal voor deze dag een leuke TVB quiz georganiseerd. Deze quiz werd de afgelopen weken voorbereid. Op de captains dag kregen alle teams een geheime envelop met een vraagteken. 

15-4-2016 Lees meer »  
 
Openingstoernooi TVB  
Na een spetterende opening van de nieuwe tennisbanen van Tennisvereniging Barendrecht op zaterdag 2 april, werd er op zondag 3 april een openingstoernooi georganiseerd door de recreatiecommissie. Deze commissie is dit jaar enthousiast in een nieuwe formatie van start gegaan.

4-4-2016 Lees meer »  
 
Opening nieuwe banen TVB‏  
Zaterdag 2 april jl. is het nieuwe tennispark van Tennisvereniging officieel geopend. Nadat in november de tennisbanen volledig waren gesloopt werd er de afgelopen maanden een nieuw park aangelegd met 9 nieuwe gravelbanen. De vereniging bestaat dit jaar overigens ook 60 jaar en viert daarmee haar jubileum.

4-4-2016 Lees meer »  
 
Zondag 3 april Openingstoernooi (senioren)  
De recreatiecommissie gaat in 2016 van start in een nieuwe samenstelling. De commissie bestaande uit, Ruud, Marlous, Kleijs, Robin, Letty, Renee en Brigitte, zal weer diverse gezellige toernooi organiseren. Deze staan op de TVB kalender vermeld.
Er zal worden gestart met een openingstoernooi voor volwassenen op zondag 3 april van 13 tot 16 uur op de nieuwe TVB banen. Laat deze kans niet voorbij gaan en schrijf je snel in via recreatiecommissie@tvbarendrecht.nl

28-3-2016 Lees meer »  
 
Jeugdleden TV Barendrecht op avontuur bij Outdoor Valley  
Op zaterdag 19 maart 2016 hebben 38 jeugdleden van TV Barendrecht (in de leeftijd van 10 tot en met 17 jaar) genoten van een avontuurlijke activiteitendag bij Outdoor Valley. Na aankomst om 12:30 uur werd er gestart met een heuse Olympiade. Er werden vier teams gevormd die moesten strijden om de Outdoor Valley Trofee.

23-3-2016 Lees meer »  
 
Ophalen ledenpas  
Binnenkort kun je de nieuwe leden pas weer ophalen. Dit geldt ook voor alle jeugdleden! Vanaf dit jaar wordt de pas alleen uitgegeven wanneer de contributie is voldaan en de bardiensten zijn ingevuld. Het is eventueel mogelijk om bij het ophalen van de pas alsnog de bardiensten ter plaatse in te vullen, maar bij voorkeur graag vooraf.

22-3-2016 Lees meer »  
 
9 april: Feest Approach Live @ TVB  
De feestcommissie gaat in 2016 in een nieuwe samenstelling diverse feesten voor een breed TVB publiek organiseren. Linda, Sylvia, Richard en Leon hebben voor een feestprogramma gezorgd gedurende het hele jaar. Op 9 april gaat het dak eraf bij de populaire liveband Approach Live. We hopen dat deze avond alle TVB leden een drankje komen doen en genieten van deze band.
Alle leden zijn welkom op zaterdagavond 9 april vanaf 21.00 uur. Via Lees meer >> vindt u de flyer met alle feesten voor 2016. Let’s Party !

20-3-2016 Lees meer »  
 
Workshop tenniskids  
Op zaterdag 5 maart zijn Jose, Nienke en Annemarie van de jeugdcommissie naar een workshop geweest over Tenniskids. Doelgroep was kinderen van 6 tot 12 jaar die spelen in rood, oranje en groen.

7-3-2016 Lees meer »  
 
VCL & VTL cursussen  
Ook in 2016 is het voor leden mogelijk om in het voorjaar een basiscursus verenigingscompetitieleider (VCL) en verenigingstoernooileider (VTL) te volgen. In maart gaan deze cursussen van start.

3-3-2016 Lees meer »  
 
Tennislessen zomer 2016  

Ook komend seizoen kan er weer ingeschreven worden voor de buitenlessen op TV Barendrecht. De lessen starten dinsdag 30 maart. In onderstaande link staat een korte beschrijving  voor jeugdtraining en seniorentraining.


3-3-2016 Lees meer »  
 
Overlijdensbericht  
Op 25 februari is Dick van Oosten op achtenzeventig jarige leeftijd overleden. Het bestuur van TVB wenst zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.
Wij zullen Dick, na vele jaren lidmaatschap, missen bij onze vereniging.

Namens het bestuur, 
Sjors Callenbach, voorzitter

29-2-2016  
meer nieuws in het Nieuwsarchief...
Pagina 7 van 26Eerste   Vorige   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Volgende   Laatste   

Inloggen