NIEUWS
Nieuwjaarsborrel TVB  

Het wordt inmiddels al een echte TVB traditie…… Op zaterdag 7 januari proosten we graag met alle TVB leden op het nieuwe jaar. Vanaf 16.00 uur staan de champagne en oliebollen voor u klaar. Ook dit jaar zal er weer live muziek aanwezig zijn. Het koor J2sing zal weer optreden. Tot circa 20.00 uur luiden we met elkaar het nieuwe jaar in.


20-11-2016 Lees meer »  
 
Oliebollentoernooi - jeugd  

Ook deze winter wordt in de Kerstvakantie weer het jaarlijkse Oliebollentoernooi georganiseerd. Tijdens dit toernooi kom jij in dubbelwedstrijden (wisselende dubbelpartners van de eigen vereniging) uit voor onze vereniging en strijd je tegen andere verenigingen uit de omgeving (TV D’Oudelande, CC, Ter Steeghe en DDH). Heb jij zin om mee te doen aan dit gezellige toernooi? Geef je dan nu alvast op! Via Lees meer >> kun je lezen hoe je jezelf kunt opgeven.


15-11-2016 Lees meer »  
 
Inschrijving voorjaarscompetitie 2017 geopend  

Bij TVB wordt op vrijdagavond, zaterdagmiddag en zondag competitie gespeeld. Je kunt je individueel opgeven of per team. Schroom niet je ook op te geven als je recent lid bent en/of speelsterkte 8/9 hebt! In principe is er voor iedereen een mogelijkheid om competitie te spelen. Bij individuele opgave proberen wij een geschikt team voor je te vinden. Inschrijven is mogelijk tot maandag 28 november 2016. We gaan er weer een mooie voorjaarscompetitie van maken!


15-11-2016 Lees meer »  
 
Inschrijving voorjaarscompetitie Jeugd  

De najaarscompetitie loopt op zijn einde, de ranglijsten worden opgemaakt, nog een enkele wedstrijd is te spelen, maar het is weer tijd om je op te geven voor de VOORJAARSCOMPETITIE. Vanaf 15 november tot 16 december a.s. kunnen we de ploegen inschrijven voor de landelijke competities in het voorjaar van 2017. Voor het maken van de teamindeling hebben we ook de tijd nodig, zodoende is de uiterste inschrijfdatum 20 november a.s.


11-11-2016 Lees meer »  
 
19 november Tennis Toernooi Thema Wijnproeverij  
Zaterdag 19 november organiseert de recreatiecommissie een indoor tennistoernooi met als thema wijnproeverij, verzorgd door De Wijnkelder Barendrecht.
Deelname €5,00
Meld je snel aan!

24-10-2016 Lees meer »  
 
Winterseizoen  

Momenteel is het nog heerlijk weer om buiten een balletje te slaan maar toch is het winterseizoen alweer een maand onderweg. Heeft u zin om ook de wintermaanden lekker door te tennissen, huur dan op een vast tijdstip een binnenbaan in onze hal. Kijk via baanbezetting naar de beschikbare tijden of informeer via tennishal@tvbarendrecht.nl
Ook de strippenkaart behoort deze winter weer tot de mogelijkheden.


21-10-2016 Lees meer »  
 
Clubkampioenschappen 2016  
De Clubkampioenschappen zijn weer voorbij. Hoofdsponsor dit keer was Rotterdam Business Events. Wie en wat zijn zij eigenlijk?
We vroegen het een van de eigenaren en tevens TVB-lid, Danielle de Wilde. Rotterdam Business Events is een evenementenbureau dat zich met name bezig houdt met bedrijfsuitjes in en om de stad. Wij hebben een groot aantal actieve en gezellige in- en outdoorspelprogramma's.

21-9-2016 Lees meer »  
 
Clubkampioenschappen rood en oranje  
Als onderdeel van de Sports Team Tennis clubkampioenschappen organiseerde de trainers in samenwerking met de wedstrijdleiding op zaterdag 3 september een rood en oranje event. Dit zijn  de categorieën voor de allerjongste leden. Alle kinderen uit de categorie Rood (5-9 jaar) en Oranje(8-11 jaar) waren uitgenodigd om deel te nemen.

21-9-2016 Lees meer »  
 
Rotterdam Business Events Clubkampioenschappen TV Barendrecht  
De afgelopen twee weken is er weer hard gestreden wie zich dé clubkampioen mag noemen van Tennisvereniging Barendrecht. De hoogste eer gaat naar de 14-jarige Friso Lems, die in de hoogste klasse heren enkel de onbetwiste winnaar was.

11-9-2016 Lees meer »  
 
TVB schenkt cheque aan Lokaal Fonds Barendrecht  

TVB wil graag haar maatschappelijke betrokkenheid tonen door jaarlijks een goed doel te steunen. Vorig jaar is er een mooi bedrag opgehaald voor het MS fonds. Dit jaar heeft TVB het Lokaal fonds voor Barendrecht als maatschappelijk partner geselecteerd.


11-9-2016 Lees meer »  
 
Tennislessen winter 2016-2017  

Ook komend seizoen kan er weer ingeschreven worden voor de winterlessen op TV Barendrecht. De lessen starten maandag 10 oktober 2016. Hieronder staat een korte beschrijving voor jeugdtraining en seniorentraining. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kunnen de trainers besluiten om af te wijken van de genoemde groepsgrootte. De betreffende groepen zullen hierover vooraf geïnformeerd worden.


7-9-2016  
 
Sports Team Tennis Jeugdclubkampioenschappen  

Sports Team Tennis Jeugdclubkampioenschappen gaan van start.
Kom zaterdag 3 september de jeugd aanmoedigen tijdens de STT jeugdclubkampioenschappen.


2-9-2016 Lees meer »  
 
TVB steunt Lokaal Fonds Barendrecht  
TVB wil graag haar maatschappelijke betrokkenheid tonen door jaarlijks een goed doel te steunen. Vorig jaar is er een mooi bedrag opgehaald voor het MS fonds.

26-8-2016 Lees meer »  
 
Succesvol Sports Team Tennis Open Jeugdtoernooi 2016  

Afgelopen week werd op het vernieuwde tennispark van TV Barendrecht het Sports Team Tennis Open Jeugdtoernooi gespeeld.


22-8-2016 Lees meer »  
 
Beperkte beschikbaarheid banen i.v.m. Open Jeugdtoernooi  

In verband met het Sports Team Tennis Open Jeugdtoernooi 2016 dat komende maandag van start gaat is het aantal beschikbare banen om vrij te spelen/te ladderen komende week beperkt.
Het toernooi start maandag om 10:30 uur en duurt tot en met zondag 21 augustus. De laatste starttijden van de dag zijn 19:30 uur! U kunt de planning van het toernooi voor de laatste update in de gaten houden via Toernooiklapper.
Voor alle duidelijkheid: banen die nodig zijn voor het toernooi kunnen niet afgehangen worden!


15-8-2016  
 
Klussen deze zomer?  
Ga naar KARWEI Reijerwaard. Meld bij de kassa dat je van TVBarendrecht bent en ontvang 2 kassabonnen. Stop 1 bon in de Karwei ton op de vereniging. TVB ontvangt 10% van jouw aankoopbedrag en jij kan aan de klus!

2-8-2016  
 
Prachtige tennisweek voor Rabobank Open Toernooi 2016  
Zon en goed tennis waren de ingrediënten van het Open Toernooi dit jaar. Vóór onze toernooiweek speelden hevige regenbuien andere open toernooien parten.

2-8-2016 Lees meer »  
 
Clubkampioenschappen 2016  
Eind augustus is het alweer zover! Nee, de scholen gaan dan niet alleen beginnen maar ook de strijd om de beste tennisser van TVB.  Van jong tot oud, beginnend of gevorderd gaat de strijd aan met elkaar. Vanaf 27 augustus zullen de Rotterdam Business Events Clubkampioenschappen 2016 twee weken lang gehouden gaan worden. Naast de bekende succesvolle onderdelen van vorige jaren, is er extra aandacht voor de recreatieve leden.

2-8-2016 Lees meer »  
 
Woensdag 21 september: DOE EENS GEK dubbeltoernooi  
Meld je snel aan voor deze onvergetelijke avond via: recreatiecommissie@tvbarendrecht.nl Deelname is gratis.

De recreatiecommissie
Robin, Ruud, Kleys, Brigitte, Marlous, Renee, Letty

24-7-2016 Lees meer »  
 
Vrij spelen tijdens Rabobank Open Toernooi  
Aanstaande zaterdag 16 juli begint het Rabobank Open Toernooi 2016 bij TV Barendrecht. Dit betekent dat gedurende het toernooi vrij spelen beperkt mogelijk is. Bedankt voor uw begrip.

14-7-2016  
meer nieuws in het Nieuwsarchief...
Pagina 5 van 26Eerste   Vorige   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Inloggen