NIEUWS
Clubkampioenschappen rood en oranje  
Als onderdeel van de Sports Team Tennis clubkampioenschappen organiseerde de trainers in samenwerking met de wedstrijdleiding op zaterdag 3 september een rood en oranje event. Dit zijn  de categorieën voor de allerjongste leden. Alle kinderen uit de categorie Rood (5-9 jaar) en Oranje(8-11 jaar) waren uitgenodigd om deel te nemen.

21-9-2016 Lees meer »  
 
Rotterdam Business Events Clubkampioenschappen TV Barendrecht  
De afgelopen twee weken is er weer hard gestreden wie zich dé clubkampioen mag noemen van Tennisvereniging Barendrecht. De hoogste eer gaat naar de 14-jarige Friso Lems, die in de hoogste klasse heren enkel de onbetwiste winnaar was.

11-9-2016 Lees meer »  
 
TVB schenkt cheque aan Lokaal Fonds Barendrecht  

TVB wil graag haar maatschappelijke betrokkenheid tonen door jaarlijks een goed doel te steunen. Vorig jaar is er een mooi bedrag opgehaald voor het MS fonds. Dit jaar heeft TVB het Lokaal fonds voor Barendrecht als maatschappelijk partner geselecteerd.


11-9-2016 Lees meer »  
 
Tennislessen winter 2016-2017  

Ook komend seizoen kan er weer ingeschreven worden voor de winterlessen op TV Barendrecht. De lessen starten maandag 10 oktober 2016. Hieronder staat een korte beschrijving voor jeugdtraining en seniorentraining. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen kunnen de trainers besluiten om af te wijken van de genoemde groepsgrootte. De betreffende groepen zullen hierover vooraf geïnformeerd worden.


7-9-2016  
 
Sports Team Tennis Jeugdclubkampioenschappen  

Sports Team Tennis Jeugdclubkampioenschappen gaan van start.
Kom zaterdag 3 september de jeugd aanmoedigen tijdens de STT jeugdclubkampioenschappen.


2-9-2016 Lees meer »  
 
TVB steunt Lokaal Fonds Barendrecht  
TVB wil graag haar maatschappelijke betrokkenheid tonen door jaarlijks een goed doel te steunen. Vorig jaar is er een mooi bedrag opgehaald voor het MS fonds.

26-8-2016 Lees meer »  
 
Succesvol Sports Team Tennis Open Jeugdtoernooi 2016  

Afgelopen week werd op het vernieuwde tennispark van TV Barendrecht het Sports Team Tennis Open Jeugdtoernooi gespeeld.


22-8-2016 Lees meer »  
 
Beperkte beschikbaarheid banen i.v.m. Open Jeugdtoernooi  

In verband met het Sports Team Tennis Open Jeugdtoernooi 2016 dat komende maandag van start gaat is het aantal beschikbare banen om vrij te spelen/te ladderen komende week beperkt.
Het toernooi start maandag om 10:30 uur en duurt tot en met zondag 21 augustus. De laatste starttijden van de dag zijn 19:30 uur! U kunt de planning van het toernooi voor de laatste update in de gaten houden via Toernooiklapper.
Voor alle duidelijkheid: banen die nodig zijn voor het toernooi kunnen niet afgehangen worden!


15-8-2016  
 
Klussen deze zomer?  
Ga naar KARWEI Reijerwaard. Meld bij de kassa dat je van TVBarendrecht bent en ontvang 2 kassabonnen. Stop 1 bon in de Karwei ton op de vereniging. TVB ontvangt 10% van jouw aankoopbedrag en jij kan aan de klus!

2-8-2016  
 
Prachtige tennisweek voor Rabobank Open Toernooi 2016  
Zon en goed tennis waren de ingrediënten van het Open Toernooi dit jaar. Vóór onze toernooiweek speelden hevige regenbuien andere open toernooien parten.

2-8-2016 Lees meer »  
 
Clubkampioenschappen 2016  
Eind augustus is het alweer zover! Nee, de scholen gaan dan niet alleen beginnen maar ook de strijd om de beste tennisser van TVB.  Van jong tot oud, beginnend of gevorderd gaat de strijd aan met elkaar. Vanaf 27 augustus zullen de Rotterdam Business Events Clubkampioenschappen 2016 twee weken lang gehouden gaan worden. Naast de bekende succesvolle onderdelen van vorige jaren, is er extra aandacht voor de recreatieve leden.

2-8-2016 Lees meer »  
 
Woensdag 21 september: DOE EENS GEK dubbeltoernooi  
Meld je snel aan voor deze onvergetelijke avond via: recreatiecommissie@tvbarendrecht.nl Deelname is gratis.

De recreatiecommissie
Robin, Ruud, Kleys, Brigitte, Marlous, Renee, Letty

24-7-2016 Lees meer »  
 
Vrij spelen tijdens Rabobank Open Toernooi  
Aanstaande zaterdag 16 juli begint het Rabobank Open Toernooi 2016 bij TV Barendrecht. Dit betekent dat gedurende het toernooi vrij spelen beperkt mogelijk is. Bedankt voor uw begrip.

14-7-2016  
 
60-jarige jubileumdag TVB groot succes  
Zaterdag 2 juli jl. bestond tennisvereniging Barendrecht 60 jaar. Deze dag werd feestelijk gevierd. De vele leden en oud-leden werden verwelkomd met een hapje en drankje. De leden speelden een Wimbledon White tennistoernooi.

4-7-2016 Lees meer »  
 
Nieuws van de Voorzitter - juni 2016  
Beste tennisvrienden,

We hebben ruim twee maanden geleden onze nieuwe banen geopend en sindsdien is er natuurlijk best wat gebeurd en hebben we de nodige ervaringen met het nieuwe gravel opgedaan. Om maar met het laatste te beginnen; het is even wennen.

22-6-2016 Lees meer »  
 
Cash voor je Club Actie  

Tennis Vereniging Barendrecht heeft zich aangemeld om kans te maken op “Cash voor je Club”. Een mooie actie van het winkelcentrum Carnisse Veste te Barendrecht.


22-6-2016 Lees meer »  
 
Zomertennis  

Beste leden, ouders en jeugdleden,
Nog heel even en de zomervakantie staat weer voor de deur. Dan vallen de lessen 6 weken stil. Om de vakantie niet helemaal zonder tenniste hoeven door komen hebben de trainers extra trainingsweken op de planning staan. Klik op de Lees meer >> voor meer informatie. Sportieve groet, de trainers


22-6-2016 Lees meer »  
 
Wimbledon White Lustrum Tennis Toernooi  
Op zaterdag 2 juli wordt er op de lustrumdag een Wimbledon White tennistoernooi georganiseerd door de recreatiecommissie in samenwerking met de lustrumcommissie. Dit toernooi is voor volwassenen en vindt plaats van 15.00 tot 18.00 uur. Je kunt je opgeven via lustrum@tvbarendrecht.nl lustrum@tvbarendrecht.nl

17-6-2016 Lees meer »  
 
De jeugdcommissie zoekt jullie ondersteuning!  

Beste jeugdleden, maar vooral ook ouders van jeugdleden.
Van zaterdag 13 augustus tot en met zondag 21 augustus 2016 organiseert de jeugdcommissie van TV Barendrecht het Sports Team Tennis Open Jeugdtoernooi 2016.


17-6-2016 Lees meer »  
 
Uitnodiging Lustrum Feest  
Het TVB lustrum vieren we met een feestdag vol met tennis, eten, drinken, kinderactiviteiten en plezier. Het wordt een dag van ontmoeten en sportiviteit. Wij nodigen jou uit om daarbij aanwezig te zijn op zaterdag 2 juli.

17-6-2016 Lees meer »  
meer nieuws in het Nieuwsarchief...
Pagina 5 van 25Eerste   Vorige   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Inloggen