NIEUWS
Jeugdladder  
Binnenkort gaat de Jeugdladder weer van start! Met een nieuwe opzet, bedacht door John van der Arend en Iris Lauinger, kunnen de jeugdleden van TV Barendrecht vanaf april tegen elkaar gaan strijden.

Klik hier om je in te schrijven.
Bekijk hier de flyer

13-3-2017 Lees meer »  
 
16 april Paas-Familie toernooi  
De jeugdcommissie organiseert op veler verzoek een Familie toernooi op 1e Paasdag. Op deze middag vorm je samen met je familieleden, ook als ze zelf niet tennissen, een Paas-team. Ga de strijd aan met andere teams tijdens tenniswedstrijden en Oud-Hollandsche spellen en strijd mee om het SuperEi! Schrijf je team in via deze link!

10-3-2017  
 
Start WorldTour en jeugdcompetitie  

Binnenkort starten de WorldTour en de jeugdcompetities weer.De teamindelingen zijn terug te vinden op de website. Speelschema’s en uitslagen voor Rood, Oranje en Groen zijn terug te vinden via de Tenniskids site en handige app; de gele jeugdcompetitie is te volgen via de MijnKNLTB site en app


10-3-2017  
 
WhoZnext team  
Onze net nieuwe jeugdraad is omgedoopt tot een “WhoZnext team”. WhoZnext is het programma van de KNLTB dat zich richt op jeugdleden in de middelbare schoolleeftijd.

10-3-2017 Lees meer »  
 
Openingsevenement jeugdleden en huldiging najaarskampioenen  

Zaterdag 1 april is het zover: we kunnen eindelijk weer naar buiten! Het WhoZnext team nodigt alle jeugdleden uit om op deze zaterdagmorgen de start van het buitenseizoen te komen vieren. Om 11.00 worden bovendien om 11.00 de kampioenen van de najaarscompetitie (eindelijk!) officieel gehuldigd door de club. Binnenkort krijgen alle jeugdleden meer informatie.


10-3-2017  
 
Algemene Ledenvergadering  
Manage

Algemene Ledenvergadering 2017

Via onderstaande link vindt u de notulen, verslagen en presentaties van de algemene ledenvergadering van dinsdag 21 februari.


3-3-2017 Lees meer »  
 
Winnaars prijsvraag Kerstmarkt maken kennis me tennis  
De winnaars van de prijsvraag, die tijdens de Kerstmarkt werd gehouden, werden zaterdag 18 februari warm welkom geheten op het tennispark van Tennis Vereniging Barendrecht.

1-3-2017 Lees meer »  
 
OPEN DAG - Kom jij ook? Maak kennis met tennis!  
Onze eerste open tennismiddag is op 18 maart 2017 van 12.30 tot 16.00 uur. Je kunt dan een laagdrempelige manier kennis maken met de tennissport en natuurlijk de gezellige mensen op onze club.

1-3-2017 Lees meer »  
 
De actie is begonnen!  
Tot dinsdag 14 maart 2017 kan er bij Jumbo Supermarkten in Barendrecht gespaard worden voor onze vereniging! Jumbo verdeeld €10.000,- onder deelnemende verenigingen. Let op de actie in de Jumbo en steun TVB! Voor meer informatie kijk op www.jumbosparenvoorjesportvereniging.nl

1-3-2017  
 
Overlijden Carla Vogel-Delwel  
Op 24 februari is Carla Vogel-Delwel, na een lange strijd tegen haar ziekte, overleden. Afgelopen voorjaar was Carla juist weer gaan tennissen. Helaas heeft dat niet lang mogen duren. Carla is achtenvijftig jaar geworden. Namens bestuur en leden van TVB wens ik haar familie heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Sjors Callenbach
Voorzitter TVB

27-2-2017  
 
11 maart: Après ski toernooi  
Of je nu al op wintersport bent geweest, nog gaat skiën of helemaal niet aan skiën moet denken, het maakt niet uit. Op zaterdag 11 maart wordt door de recreatiecommissie het traditionele après-ski toernooi georganiseerd. Dit betekent dat de glühwein en apfelstrudel weer voor iedereen klaar staat!

23-2-2017 Lees meer »  
 
Stuntaanbieding  
De laatste schoolvakantie, voordat het buitenseizoen weer begint, is in aantocht.
Begint het alweer te kriebelen en wilt u eigenlijk alweer lekker een balletje gaan slaan?
Profiteer dan nu van onze aanbieding.
Huur een binnenbaan tegen een uurtarief van € 12,50

16-2-2017 Lees meer »  
 
Aanmelden laddercompetitie senioren  
WE GAAN WEER LADDEREN in 2017!!
Het seizoen begint op 3 april! Iedereen die er wel eens over gedacht heeft, nu op een idee wordt gebracht of die vroeger wel eens heeft meegedaan en er best wel weer zin in heeft, nodig ik van harte uit om deel te nemen!

16-2-2017 Lees meer »  
 
Algemene Ledenvergadering 2017  
Het bestuur van TV Barendrecht nodigt u graag uit voor de ALV op dinsdag 21 februari a.s. om 20:00 uur in ons clubhuis. Wij hopen u op deze avond te mogen verwelkomen om u te informeren over het afgelopen jaar en u een vooruitblik te geven op komend jaar.
Indien er leden zijn die geïnteresseerd zijn om de financiën voor de ALV in te zien, dan zijn de gegevens bij de penningmeester opvraagbaar.


9-2-2017 Lees meer »  
 
Regeling Meedoen voor minima in Barendrecht  

Binnen de gemeente Barendrecht is het mogelijk om een tegemoetkoming te krijgen voor de kosten van de sport als je een laag inkomen hebt en geen vermogen.


21-1-2017 Lees meer »  
 
Dunlop tenniskleding  

Tenniskleding van Dunlop is niet alleen mooi maar ook heerlijk trendy. Dunlop heeft kleding voor mannen, vrouwen en kids, allemaal kleding die bij je past.


20-1-2017 Lees meer »  
 
Voorjaarsaanbieding  
Wilt u vast warm draaien voor het buitenseizoen?
Profiteer dan nu van onze aanbieding.
Huur van 30 januari 2017 t/m 9 april 2017 wekelijks, op een vast tijdstip een binnenbaan voor één uur en u ontvangt van ons 2x gratis. Dus 8x betalen en 10x spelen!


20-1-2017 Lees meer »  
 
Nieuws vanuit de trainers  
We zijn net gewend aan de koude buitentemperaturen en we mogen nu al weer gaan nadenken over het voorjaar. Het zomerseizoen komt er al weer aan.

20-1-2017 Lees meer »  
 
Burgemeester reikt pluim uit aan Kleys van Vreeswijk en Marja Wansink  
6 september 2016 staat bij veel TVB leden nog vers in het geheugen. Marjo Förrer is toen tijdens de clubkampioenschappen op baan 9 gereanimeerd. Een heftige gebeurtenis! Gelukkig gaat het nu heel goed met Marjo.

20-1-2017 Lees meer »  
 
Opening ijsbaan Barendrecht / vrijwilligers gezocht!  
Helaas kon de opening van de ijsbaan afgelopen week niet doorgaan en ging het dus niet oan. Het heeft nog niet genoeg gevroren. De winter duurt nog even en wij hopen dat het er toch nog van gaat komen. De IJsmeesters en het bestuur roepen iedereen op om zich nu alvast bij ons Rayonhoofd Harry Spermon op te geven als vrijwilliger zodat hij weet op wie hij kan rekenen zodra de IJsbaan geopend kan worden!

20-1-2017 Lees meer »  
meer nieuws in het Nieuwsarchief...
Pagina 3 van 26Eerste   Vorige   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Inloggen