NIEUWS
OPEN tennisochtend Tennisvereniging Barendrecht – 22 april 10:00 – 12:00u  
Maak kennis met tennis!
Kom jij ook? Onze open tennisochtend is op zaterdag 22 april 2017. Maak op een laagdrempelige manier kennis met de tennissport en natuurlijk de gezellige mensen op onze club.

18-4-2017 Lees meer »  
 
Openingstoernooi van het WhoZnext team  
De meiden van het WhoZnext team hebben met elkaar de opening van het buitenseizoen voor de jeugd georganiseerd op 1 april jl. Zowel voor jongere als oudere jeugdspelers waren er leuke husselwedstrijdjes.

17-4-2017 Lees meer »  
 
Geslaagd Paas Familie toernooi op 1e Paasdag!  
Het was reuzegezellig 1e Paasdag op ons tennispark: bijna 50 deelnemers, in 13 familieteams, probeerden de meeste punten te behalen in tennispartijtjes, sjoelen, kubb, jeu de boules en ganzenbord.

17-4-2017 Lees meer »  
 
We gaan weer op kamp!  
Het is alweer even geleden en veel jeugdleden vragen er naar: het is weer tijd voor een TV Barendrecht jeugdkamp, voor jeugdleden vanaf 9 jaar. We gaan het weekend van 7-8 en 9 juli 2017 weg.

17-4-2017 Lees meer »  
 
Jeugdladder gaat beginnen  
Nog even en dan start de jeugdladder weer. De opzet is veranderd: Per maand worden er 2 wedstrijden gespeeld. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om mee te doen op zijn eigen niveau (geel, groen en oranje). Het is de perfecte kans om dat wat je in de les hebt geleerd te oefenen. 

17-4-2017 Lees meer »  
 
Vaste rackettrek / husselmiddagen op de oneven weken  
Vanaf 26 april starten we met een proef de hussel voor de jeugd! Om de week (de oneven weken) kun je op de woensdagmiddagen om 15.00 uur vrij tennissen met andere jeugdleden. Rackettrekken werkt eenvoudig: de kinderen die aanwezig zijn husselen hun pasjes door elkaar, pakken willekeurig 2 of 4 pasjes er uit en spelen vervolgens een half uur een partijtje enkel of dubbel.

17-4-2017 Lees meer »  
 
Bericht aan alle leden  
Zoals velen van jullie al weten is Dave Kuipers een aantal jaren geleden getroffen door MS. Tot nu toe heeft hij ondanks zijn ziekte nog een behoorlijk aantal trainingen kunnen verzorgen maar we hebben hem helaas deze week ziek moeten melden. Na bijna 40 jaar bij TVB ziet het er naar uit dat Dave waarschijnlijk niet meer terug zal keren als trainer. Dave is altijd een belangrijk deel van de vereniging geweest en is niet alleen door zijn uiterlijk moeilijk over het hoofd te zien. Hij heeft gedurende zijn loopbaan bij ons veel gedaan voor de betere- en de minder goede spelers. Ook heel veel jeugd is door Dave in de loop der jaren getraind waarvan een behoorlijk deel intussen ook weer hun kinderen bij Dave lessen lieten nemen. Kortom Dave was tot nu toe een deel van het gezicht van TVB. Namens jullie wens ik hem vanaf deze plaats het allerbeste.

Met vriendelijke groet,
Sjors Callenbach
voorzitter Tennisvereniging Barendrecht

13-4-2017  
 
Nacht van Napoli  
Zaterdag 8 april het openingsfeest van de competitie voor alle TVB leden met Italiaanse live muziek, Italiaans eten en Italiaanse drankjes...
Jij komt toch ook?
Vanaf 19 uur start de Italiaanse artiest al met zijn optreden en staan de pizza's voor je klaar.

6-4-2017  
 
Jeugdladder  
Binnenkort gaat de Jeugdladder weer van start! Met een nieuwe opzet, bedacht door John van der Arend en Iris Lauinger, kunnen de jeugdleden van TV Barendrecht vanaf april tegen elkaar gaan strijden.

Klik hier om je in te schrijven.
Bekijk hier de flyer

13-3-2017 Lees meer »  
 
16 april Paas-Familie toernooi  
De jeugdcommissie organiseert op veler verzoek een Familie toernooi op 1e Paasdag. Op deze middag vorm je samen met je familieleden, ook als ze zelf niet tennissen, een Paas-team. Ga de strijd aan met andere teams tijdens tenniswedstrijden en Oud-Hollandsche spellen en strijd mee om het SuperEi! Schrijf je team in via deze link!

10-3-2017  
 
Start WorldTour en jeugdcompetitie  

Binnenkort starten de WorldTour en de jeugdcompetities weer.De teamindelingen zijn terug te vinden op de website. Speelschema’s en uitslagen voor Rood, Oranje en Groen zijn terug te vinden via de Tenniskids site en handige app; de gele jeugdcompetitie is te volgen via de MijnKNLTB site en app


10-3-2017  
 
WhoZnext team  
Onze net nieuwe jeugdraad is omgedoopt tot een “WhoZnext team”. WhoZnext is het programma van de KNLTB dat zich richt op jeugdleden in de middelbare schoolleeftijd.

10-3-2017 Lees meer »  
 
Openingsevenement jeugdleden en huldiging najaarskampioenen  

Zaterdag 1 april is het zover: we kunnen eindelijk weer naar buiten! Het WhoZnext team nodigt alle jeugdleden uit om op deze zaterdagmorgen de start van het buitenseizoen te komen vieren. Om 11.00 worden bovendien om 11.00 de kampioenen van de najaarscompetitie (eindelijk!) officieel gehuldigd door de club. Binnenkort krijgen alle jeugdleden meer informatie.


10-3-2017  
 
Algemene Ledenvergadering  
Manage

Algemene Ledenvergadering 2017

Via onderstaande link vindt u de notulen, verslagen en presentaties van de algemene ledenvergadering van dinsdag 21 februari.


3-3-2017 Lees meer »  
 
Winnaars prijsvraag Kerstmarkt maken kennis me tennis  
De winnaars van de prijsvraag, die tijdens de Kerstmarkt werd gehouden, werden zaterdag 18 februari warm welkom geheten op het tennispark van Tennis Vereniging Barendrecht.

1-3-2017 Lees meer »  
 
OPEN DAG - Kom jij ook? Maak kennis met tennis!  
Onze eerste open tennismiddag is op 18 maart 2017 van 12.30 tot 16.00 uur. Je kunt dan een laagdrempelige manier kennis maken met de tennissport en natuurlijk de gezellige mensen op onze club.

1-3-2017 Lees meer »  
 
De actie is begonnen!  
Tot dinsdag 14 maart 2017 kan er bij Jumbo Supermarkten in Barendrecht gespaard worden voor onze vereniging! Jumbo verdeeld €10.000,- onder deelnemende verenigingen. Let op de actie in de Jumbo en steun TVB! Voor meer informatie kijk op www.jumbosparenvoorjesportvereniging.nl

1-3-2017  
 
Overlijden Carla Vogel-Delwel  
Op 24 februari is Carla Vogel-Delwel, na een lange strijd tegen haar ziekte, overleden. Afgelopen voorjaar was Carla juist weer gaan tennissen. Helaas heeft dat niet lang mogen duren. Carla is achtenvijftig jaar geworden. Namens bestuur en leden van TVB wens ik haar familie heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

Sjors Callenbach
Voorzitter TVB

27-2-2017  
 
11 maart: Après ski toernooi  
Of je nu al op wintersport bent geweest, nog gaat skiën of helemaal niet aan skiën moet denken, het maakt niet uit. Op zaterdag 11 maart wordt door de recreatiecommissie het traditionele après-ski toernooi georganiseerd. Dit betekent dat de glühwein en apfelstrudel weer voor iedereen klaar staat!

23-2-2017 Lees meer »  
 
Stuntaanbieding  
De laatste schoolvakantie, voordat het buitenseizoen weer begint, is in aantocht.
Begint het alweer te kriebelen en wilt u eigenlijk alweer lekker een balletje gaan slaan?
Profiteer dan nu van onze aanbieding.
Huur een binnenbaan tegen een uurtarief van € 12,50

16-2-2017 Lees meer »  
meer nieuws in het Nieuwsarchief...
Pagina 3 van 26Eerste   Vorige   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Inloggen