NIEUWS
Vloer tennishal  
Iedereen heeft het opgemerkt maar we zijn intussen bijna klaar met de renovatie van de vloer in de hal.
Na de waterschade in 2014 werd de vloer in de hal op een aantal plaatsen toch wel minder goed. 

20-6-2017 Lees meer »  
 
Damesdubbeldag 2017  
Vrijdag 2 juni werd traditiegetrouw de damesdubbeldag op TVB georganiseerd. Een groep enthousiaste dames werd op het zonovergoten terras ontvangen met koffie en een aardbeiengebakje.
Na de 1e wedstrijd waren de dames wel toe aan een drankje met fruit en een ijsje. De temperatuur liep inmiddels behoorlijk op.

7-6-2017 Lees meer »  
 
Fysiotherapiesessie een week verplaatst!  
Fysiotherapeut Kjell is aanstaande woensdag NIET aanwezig vanwege het slechte weer. De sessie wordt verplaatst naar volgende week woensdag 14 juni om uw eventuele fysieke klachten te bespreken tussen 19.30-20.30 uur in de trainerskamer. Het is vrije inloop maar vooraf aanmelden verkrijgt de voorkeur. Aanmelden kan via Kjell@fysiovanderel.nl. Meld u vooral aan indien u klachten heeft of gewoon al vragen heeft. Voorkomen van blessures is immers altijd nog het beste!

6-6-2017  
 
TVB Dames 1 kampioen  
Het 1e damesteam van TVB is op de slotdag kampioen geworden. Ze hadden aan 1 punt genoeg om het kampioenschap binnen te halen. Op baan 1 werd zelfs een 5-0 zege behaald. Een knappe prestatie. De dames, met als captain Esther Goud, gaan doordoor volgend jaar zelfs topklasse spelen, een unicum bij TVB.

29-5-2017 Lees meer »  
 
Jeugdcompetitie najaar 2017  
De voorjaarscompetitie loopt op zijn einde, de ranglijsten worden opgemaakt, nog een enkele wedstrijd is te spelen, maar het is weer tijd om je op te geven voor de NAJAARSCOMPETITIE.
Tot 01 juni 2017 kunnen we de ploegen inschrijven voor de landelijke competities in het najaar van 2017. Voor het maken van de teamindeling hebben we ook de tijd nodig, zodoende is de uiterste inschrijfdatum 20 mei 2017.

17-5-2017 Lees meer »  
 
Jeugdcompetitie najaar 2017  
De voorjaarscompetitie loopt op zijn einde, de ranglijsten worden opgemaakt, nog een enkele wedstrijd is te spelen, maar het is weer tijd om je op te geven voor de NAJAARSCOMPETITIE. Tot 01 juni 2017 kunnen we de ploegen inschrijven voor de landelijke competities in het najaar van 2017.

17-5-2017 Lees meer »  
 
Bier & Bratwurst toernooi bij TVB  
Bij tennisvereniging Barendrecht vond afgelopen donderdagavond vond de eerste editie van het Bier & Bratwurst herendubbel tennistoernooi plaats. Deze avond werd georganiseerd door de recreatiecommissie. Met een opkomst van 47 enthousiaste deelnemers gingen we van start op een mooie warme avond. De sfeer zat er gelijk goed in.

15-5-2017 Lees meer »  
 
OPEN tennisochtend – 20 mei 10:00 – 12:00u  
Maak kennis met tennis!
Kom jij ook? Onze open tennisochtend is op zaterdag 20 mei 2017. Maak op een laagdrempelige manier kennis met de tennissport en natuurlijk de gezellige mensen op onze club.

12-5-2017 Lees meer »  
 
Renovatie tennishal  
Zoals velen van jullie wellicht weten, hebben wij in juli 2014 met wateroverlast in de tennishal te maken gehad. In eerste instantie dachten wij dat het wel mee zou vallen met de schade maar na nader onderzoek bleek dat de vloer van de hal ernstig was beschadigd.

30-4-2017 Lees meer »  
 
Met TVB KORTING NAAR GRASTOERNOOI ROSMALEN  
Dit jaar is onze vereniging partner geworden van het enige gras tennis toernooi van Nederland: Ricoh Open in Rosmalen. Koop nu met korting je toegangskaartje en verdien geld voor de clubkas!

30-4-2017 Lees meer »  
 
Heren Dubbel Tennistoernooi: Bier & Bratwurst  
A.S. DONDERDAG 11 MEI AANVANG 19.00 UUR AANMELDEN: RECREATIECOMMISSIE@TVBARENDRECHT.NL
OF BIJ: MARLOUS, RENEE, BRIGITTE, LETTY, KLEYS, RUUD OF ROBIN

19-4-2017 Lees meer »  
 
Ladies Day 2017: vrijdag 2 juni  
Om het tennisseizoen goed te beginnen organiseren we dit jaar de Dames Dubbeldag op vrijdag 2 juni.
Alle dames kunnen inschrijven, van beginner tot prof. Wij zorgen ervoor dat je een aantal leuke partijen gaat spelen. Gezelligheid en lekker eten staan voorop en daarom maken wij tussen de middag weer een heerlijke lunch.

19-4-2017 Lees meer »  
 
OPEN tennisochtend Tennisvereniging Barendrecht – 22 april 10:00 – 12:00u  
Maak kennis met tennis!
Kom jij ook? Onze open tennisochtend is op zaterdag 22 april 2017. Maak op een laagdrempelige manier kennis met de tennissport en natuurlijk de gezellige mensen op onze club.

18-4-2017 Lees meer »  
 
Openingstoernooi van het WhoZnext team  
De meiden van het WhoZnext team hebben met elkaar de opening van het buitenseizoen voor de jeugd georganiseerd op 1 april jl. Zowel voor jongere als oudere jeugdspelers waren er leuke husselwedstrijdjes.

17-4-2017 Lees meer »  
 
Geslaagd Paas Familie toernooi op 1e Paasdag!  
Het was reuzegezellig 1e Paasdag op ons tennispark: bijna 50 deelnemers, in 13 familieteams, probeerden de meeste punten te behalen in tennispartijtjes, sjoelen, kubb, jeu de boules en ganzenbord.

17-4-2017 Lees meer »  
 
We gaan weer op kamp!  
Het is alweer even geleden en veel jeugdleden vragen er naar: het is weer tijd voor een TV Barendrecht jeugdkamp, voor jeugdleden vanaf 9 jaar. We gaan het weekend van 7-8 en 9 juli 2017 weg.

17-4-2017 Lees meer »  
 
Jeugdladder gaat beginnen  
Nog even en dan start de jeugdladder weer. De opzet is veranderd: Per maand worden er 2 wedstrijden gespeeld. Dit maakt het voor iedereen mogelijk om mee te doen op zijn eigen niveau (geel, groen en oranje). Het is de perfecte kans om dat wat je in de les hebt geleerd te oefenen. 

17-4-2017 Lees meer »  
 
Vaste rackettrek / husselmiddagen op de oneven weken  
Vanaf 26 april starten we met een proef de hussel voor de jeugd! Om de week (de oneven weken) kun je op de woensdagmiddagen om 15.00 uur vrij tennissen met andere jeugdleden. Rackettrekken werkt eenvoudig: de kinderen die aanwezig zijn husselen hun pasjes door elkaar, pakken willekeurig 2 of 4 pasjes er uit en spelen vervolgens een half uur een partijtje enkel of dubbel.

17-4-2017 Lees meer »  
 
Bericht aan alle leden  
Zoals velen van jullie al weten is Dave Kuipers een aantal jaren geleden getroffen door MS. Tot nu toe heeft hij ondanks zijn ziekte nog een behoorlijk aantal trainingen kunnen verzorgen maar we hebben hem helaas deze week ziek moeten melden. Na bijna 40 jaar bij TVB ziet het er naar uit dat Dave waarschijnlijk niet meer terug zal keren als trainer. Dave is altijd een belangrijk deel van de vereniging geweest en is niet alleen door zijn uiterlijk moeilijk over het hoofd te zien. Hij heeft gedurende zijn loopbaan bij ons veel gedaan voor de betere- en de minder goede spelers. Ook heel veel jeugd is door Dave in de loop der jaren getraind waarvan een behoorlijk deel intussen ook weer hun kinderen bij Dave lessen lieten nemen. Kortom Dave was tot nu toe een deel van het gezicht van TVB. Namens jullie wens ik hem vanaf deze plaats het allerbeste.

Met vriendelijke groet,
Sjors Callenbach
voorzitter Tennisvereniging Barendrecht

13-4-2017  
 
Nacht van Napoli  
Zaterdag 8 april het openingsfeest van de competitie voor alle TVB leden met Italiaanse live muziek, Italiaans eten en Italiaanse drankjes...
Jij komt toch ook?
Vanaf 19 uur start de Italiaanse artiest al met zijn optreden en staan de pizza's voor je klaar.

6-4-2017  
meer nieuws in het Nieuwsarchief...
Pagina 2 van 26Eerste   Vorige   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Inloggen