NIEUWS
Overlijdensbericht  
Vorige week is op zesentachtig jarige leeftijd Vic Giel overleden. Vic is tientallen jaren lid van TVB geweest en heeft jarenlang bijdragen geleverd aan ons clubblad onder de pseudoniem 'Lobswans'. Ook heeft Vic een belangrijke bijdrage geleverd aan het laatste lustrumboek van de vereniging. Wij wensen zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen veel sterkte met dit verlies.
Namens de leden van TVB, Sjors Callenbach, voorzitter

6-10-2015  
 
Vrijwilligersdag 2015  
Op zaterdag 26 september vond de jaarlijkse vrijwilligers dag weer plaats. Deze dag is in het leven geroepen om alle vrijwilligers te bedanken voor al hun inzet voor de club. Begonnen werd met een paar potjes tennis. Er werden lootjes getrokken en zo werd bepaald wie er met elkaar speelden. Sommige leden die weinig of nooit met elkaar of tegen elkaar spelen, kwamen elkaar op die manier tegen wat ook voor een hoop lol zorgde.

6-10-2015 Lees meer »  
 
Gezocht tennispartner voor halhuur  
Regelmatig krijgen Marlous en Ingrid de vraag van leden of zij nog andere leden weten die komende winter in de hal willen spelen. Mocht je zin hebben om deze winter door te tennissen in onze tennishal maar kun je geen andere enthousiaste personen vinden dan kun een e-mail sturen naar tennishal@tvbarendrecht.nl. Misschien kunnen zij je in contact brengen met leden die ook willen spelen. Graag naam, telefoonnummer en speelsterkte vermelden.

11-9-2015  
 
TVB steunt het goede doel  

TV Barendrecht heeft afgelopen zaterdag een cheque overhandigd aan MS Nederland. TVB wil graag haar maatschappelijke betrokkenheid tonen door naast de tennisactiviteiten ook een goed doel jaarlijks te steunen.


7-9-2015 Lees meer »  
 
Jeugdkamp TVB 2015  

Vrijdag 28 Augustus was het weer zo ver. TVB organiseerde een tenniskamp voor de kinderen van de vereniging van de leeftijd tussen de 9 en 16 jaar. Dit jaar was de bestemming D`n Hazelaar in Eersel, Brabant.


6-9-2015 Lees meer »  
 
Scheidend voorzitter JC  
Na 5 jaar als voorzitter en lid van de JC van TV Barendrecht, vele leuke en gezellige momenten te hebben gekend en in verschillende samenstellingen samen gewerkt te hebben, met enthousiaste vrijwilligers die onze jeugd een warm hart toedragen, is het tijd om de hamer door te geven aan de bestaande JC-leden Jose Schrooten en Jos van Breukelen en haar nieuwe leden.

30-8-2015 Lees meer »  
 
Stichting De Overblijf - Barendrecht Jeugd Open 2015  
Voor de foto's van de finaledag van Stichting De Overblijf - Barendrecht Jeugd Open 2015, klik snel op onderstaande link.

24-8-2015 Lees meer »  
 
Teamindeling najaarscompetitie jeugd  

16-8-2015 Lees meer »  
 
Stichting De Overblijf Barendrecht Jeugd Open 2015!  
Op maandag 17 augustus begint bij ons weer het hele gezellige open jeugd toernooi, met de finale op zaterdag. Dit jaar hebben we een nieuwe sponsor voor ons toernooi en wel de Stichting De Overblijf van Linda van Nierop.

11-8-2015 Lees meer »  
 
Geslaagde clinic TVB aan kids BSO  
Op dinsdag 21 juli 2015 hebben de kinderen van BSO Villa Oranje een geweldige clinic gekregen van drie zeer ervaren en enthousiaste vrijwilligers van TVB. De kinderen werden in drie groepen ingedeeld en kregen op deze manier een op hun leeftijd aangepaste clinic.

23-7-2015 Lees meer »  
 
Huldiging Gemengd Eredivisieteam TV Barendrecht  
Op dinsdag 7 juli heeft het bestuur van TV Barendrecht het gemengd eredivisieteam gehuldigd. Het team is in het district Rotterdam-Den Haag tweede geworden tijdens de landskampioenschappen van de KNLTB Competitie 2015.

14-7-2015  
 
Rabobank Open 2015  
Op 11 juli begint het leukste toernooi van de regio weer: het Rabobank open 2015. Er is net als de afgelopen jaren veel belangstelling met ruim 370 inschrijvingen in alle niveaus. Op enkele onderdelen is zelfs een inschrijfstop gezet. Ook kunnen we weer gaan genieten van toptennis in de HE 2 met onder andere Patrick Speelman die 107e staat op de NL ranglijst. Op zondag 19 juli zijn de finales.

9-7-2015 Lees meer »  
 
TVB zoekt lustrumcommissie  

Zoals velen van jullie weten vieren we volgend jaar onze zestigste verjaardag. Dat willen we natuurlijk niet voorbij laten gaan zonder dat daar bijzondere aandacht aan wordt besteed.


8-7-2015 Lees meer »  
 
Feestnieuws uit de activiteitencommissie  

Dit voorjaar heeft de activiteitencommissie weer drie heelgezellige feesten georganiseerd. Allereerst was er op 11 april het openingsfeest met DJTymen. Bij “Get the party started” waren er vele voetjes op de dansvloer.  Het seizoen werd dan ook geopend in stijl.


8-7-2015 Lees meer »  
 
Status van renovatie banen  
Zoals jullie misschien in ‘de Schakel’ hebben gelezen heeft de gemeente onze aanvraag voor een bouwvergunning om vier lichtmasten en hekwerken te verplaatsen, goedgekeurd. Het gaat daarbij om het verschuiven van baan twee en zeven zodat we een pad kunnen maken tussen de banen drie en vieren acht en negen.

8-7-2015 Lees meer »  
 
Najaarscompetitie 2015  

De indeling van de najaarscompetitie 2015 voor senioren is bekend. Bekijk hier de indeling voor vrijdag en zaterdag!


8-7-2015  
 
Vacature: Voorzitter Jeugdcommissie  
De voorzitter van de jeugdcommissie geeft leiding aan- en is verantwoordelijk voor- de uitvoering van de taken van het team waaruit de commissie bestaat.

1-7-2015 Lees meer »  
 
ROG Event samen met RLTC  
Op woensdag 24 juni jl. Hebben de trainers in samenwerking met RLTC (Ridderkerk) een uitwisseling georganiseerd voor alle ROG kinderen. ROG staat voor Rood (4-9 jaar), Oranje( 8-11 jaar) en Groen (10-12 jaar).

29-6-2015 Lees meer »  
 
Finale weekend landskampioenschap  
Zaterdagochtend was het zover, op naar Santpoort voor de halve finale van het landskampioenschap. Hierin moest Barendrecht 1 het opnemen tegen Zoetermeer, het team dat 1e was geworden in de poule. Drie weken geleden verloor Barendrecht hiervan met 3-2. Met een iets andere opstelling zou winst mogelijk kunnen zijn. Patrick was erg sterk in zijn singel en liet dan ook niks over van zijn tegenstander.

27-6-2015 Lees meer »  
 
Kwartfinale landskampioenschap  
Afgelopen zaterdag speelde mixteam 1 van Barendrecht de kwartfinale van het landskampioenschap. Na helemaal afgereisd te zijn naar Zevenaar was het gelukkig gestopt met regenen zodat de wedstrijden gewoon om 12.30 uur van start konden gaan.

18-6-2015 Lees meer »  
meer nieuws in het Nieuwsarchief...
Pagina 10 van 26Eerste   Vorige   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Volgende   Laatste   

Inloggen