NIEUWS
Primeur in Nederland. Beach tennis in kerstsferen.  
Na het succes van de zomer editie wordt er op echt zand beach tennis gespeeld in kerst / winterse sfeer. Inclusief een BBQ. Ook zal er glühwein en muziek zijn in. Mis dit niet!
Inschrijven via tvb-beach@outlook.com, deelname 10 euro (incl. BBQ).
Aantal deelnemers is beperkt.

30-10-2017 Lees meer »  
 
Wijnproeverij Tennistoernooi  
Op zaterdag 25 november organiseert de recreatiecommissie een wijnproeverij-tennistoernooi. Aanvang 19.00 uur. Aanmelden: recreatiecommissie@tvbarendrecht.nl of via Marlous, Renee, Brigitte, Letty, Kleys, Ruud of Robin. Kosten € 5,-. Bekijk hier de uitnodiging.

23-10-2017 Lees meer »  
 
Winteractie!!!! Gratis racketcheck en korting op uw nieuwe bespanning  
Het is weer het einde van het zomerseizoen en het winterseizoen is al weer begonnen.

20-9-2017 Lees meer »  
 
Regionaal en landelijk succes voor TVB’ers!  
Jeugd van Barendrecht kijkt natuurlijk al langer over de grenzen van de eigen club heen. Dat kan alleen maar omdat TVB als club goed voor haar jeugdleden is met een goed selectiebeleid, een goede trainer en natuurlijk een prachtig park! De voedingsbodem van “succes” ligt dus altijd bij de club zelf. Top!

20-9-2017 Lees meer »  
 
Masters niet alleen voor de jeugd!  
Naast jeugdige TVB’ers timmeren ook oudere TVB’ers aan de weg. Joke Barendrecht heeft de finale van de Masters in Zwijndrecht gehaald in de klasse DE8, poule H. Bijgaande foto spreekt boekdelen.
Uiteindelijk heeft Joke het in de finale niet gered, 2-6 4-6, maar uitstekend partij gegeven tegen een veel jongere speelster.

20-9-2017 Lees meer »  
 
7 oktober: Trump toernooi  
De Recreatiecommissie organiseert het Donald Trump Tennistoernooi. Zaterdag 7 oktober van 19.00 tot 24.00. Deelname is gratis.
Thema: America
De Recreatiecommissie: Marlous, Robin, Renee, Letty, Kleys, Brigitte en Ruud
20-9-2017  
 
GEZOCHT: TVB SECRETARIS per 1 november 2017  
Beste tennisvrienden,
Na bijna 4 jaar secretaris te zijn geweest, is het voor mij tijd om het stokje over te dragen aan een ander enthousiast TVB lid!
Secretaris zijn van TVB kost je natuurlijk wat tijd maar grote uitdagingen als ‘de nieuwe banen’, ‘de nieuwe vloer in de hal’ en ons ‘60-jarig bestaan’ zijn inmiddels achter de rug dus zitten we in wat rustiger vaarwater.

20-9-2017 Lees meer »  
 
GEZOCHT: TVB SECRETARIS per 1 november 2017  
Na bijna 4 jaar secretaris te zijn geweest, is het voor mij tijd om het stokje over te dragen aan een ander enthousiast TVB lid!

20-9-2017 Lees meer »  
 
Clubkampioenen Tennisvereniging Barendrecht bekend!  
De afgelopen week is er weer hard gestreden wie zich dé clubkampioen mag noemen van Tennisvereniging Barendrecht. De hoogste eer gaat dit jaar voor de derde keer naar Erwin Lems, die in de hoogste klasse heren enkel de onbetwiste winnaar was. In de zonnige finale op het centercourt klonken de gezellige tonen van de livemuziek, de ideale combinatie voor een overvol terras van de tennisvereniging.

6-9-2017 Lees meer »  
 
Veteranenkampioenen HD40+  
Patrick Cogenbach en Otto de Ruiter zijn afgelopen zondag Nederlands Kampioen Veteranen HD 40+ geworden. In Etten-Leur wonnen ze de finale met 7-5 6-1 tegen Erik Kerkhoff (eveneens spelend op Barendrecht) en Rob Scholtes (TV Naaldwijk).
Enorm goede en geweldige presentatie! Gefeliciteerd mannen!

31-8-2017  
 
Nieuw initiatief nieuwe leden  
Maak van je winterzondagavond een gezellige tennisavond.
Wist je dat (ook) de banen in de hal op dit moment vernieuwd worden? Heb je er al eens aan gedacht om in de winter lekker door te tennissen? Nee? Dan is dit het moment.

29-8-2017 Lees meer »  
 
Open Jeugdtoernooi  
Komende week vindt het TVB Open Jeugdtoernooi plaats. Dat betekent dat op maandag t/m vrijdag op de volgende tijden de banen bezet zijn:

Van 15.00 tot ca. 17.00 uur: alle banen bezet
Van ca. 17:00 tot ca. 19:00 uur: 7 banen bezet
Van ca. 19:00 tot ca. 21:00 uur: 6 banen bezet

13-8-2017 Lees meer »  
 
Jeugdevenementen  
Op woensdagmiddag 16 augustus van 13.00 tot 16.00 organiseren we speciaal voor alle rode en oranje spelers van TVB een gezellig mini-toernooi. Deelname kost € 2,50 en je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar jeugdcommissie@tvbarendrecht.nl met de naam en de kleur waarmee je kind speelt (rood of oranje). Aanmelden kan tot en met dinsdag 15 augustus.

Zaterdagavond 19 augustus organiseren we voor alle jeugdleden een spetterend zomerfeest! Lekkere hapjes, tropische cocktails (zonder alcohol natuurlijk 😉) en dansen op muziek van DJ Ricardo Delgado! Plus: een prijs voor de mooiste outfit, in de dresscode Tropical Summer. Je mag 1 niet-lid vriend/vriendin meenemen. Toegang is € 5, aanmelden doe je door je naam en leeftijd plus eventueel die van je vriend/vriendin te mailen naar jeugdcommissie@tvbarendrecht.nl of je in te schrijven bij de toernooileiding.

13-8-2017  
 
Jeugdevenementen  
Op woensdagmiddag 16 augustus van 13.00 tot 16.00 organiseren we speciaal voor alle rode en oranje spelers van TVB een gezellig mini-toernooi. Deelname kost € 2,50 en je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar jeugdcommissie@tvbarendrecht.nl met de naam en de kleur waarmee je kind speelt (rood of oranje).  Aanmelden kan tot en met dinsdag 15 augustus.

13-8-2017  
 
Jeugdevenementen  
Zaterdagavond 19 augustus organiseren we voor alle jeugdleden een spetterend zomerfeest! Lekkere hapjes, tropische cocktails (zonder alcohol natuurlijk 😉) en dansen op muziek van DJ Ricardo Delgado! Plus: een prijs voor de mooiste outfit, in de dresscode Tropical Summer. Je mag 1 niet-lid vriend/vriendin meenemen. Toegang is € 5, aanmelden doe je door je naam en leeftijd plus eventueel die van je vriend/vriendin te mailen naar jeugdcommissie@tvbarendrecht.nl  of je in te schrijven bij de toernooileiding.

13-8-2017  
 
Open toernooi gaat van start!  
Het open toernooi gaat van start! We hebben veel inschrijvingen, dat beloven mooie wedstrijden te worden!

De mensen die in het voorweekend zijn ingepland hebben hier in principe al een bericht over ontvangen. Er kunnen vanavond wel nog enkele wijzigingen plaatsvinden, dus check je mail regelmatig. Vanavond worden ook de schema's gepubliceerd. Tot snel!

Groetjes,
De wedstrijdleiding

14-7-2017  
 
Geslaagd beach tennis toernooi  
Afgelopen vrijdag werd het 1e Barendrechtse Beachtennis toernooi georganiseerd. Het evenement om de TVB beach cup werd georganiseerd door Tessa Vleugels en Leon van der Wilk van Tennis Vereniging Barenrecht in samenwerking met de buurtsportcoach.

12-7-2017 Lees meer »  
 
Clubkampioenschappen  
Er kan weer ingeschreven worden voor de clubkampioenschappen die dit jaar plaatsvinden van zaterdag 26 augustus tot en met zondag 3 september. Senioren, junioren of recreanten, voor iedereen is er een passend onderdeel! 
Schrijf je snel in via deze link!

12-7-2017  
 
TVB Beach Cup  
TVB organiseert in samenwerking met de buurtsportcoach het 1e Beach tennis evenement in Barendrecht.
Op vrijdagavond 7 juli vanaf 19uur wordt er gestreden om de TVB Beach cup.

25-6-2017 Lees meer »  
 
Koffie en ijs  
Sinds afgelopen vrijdag staan er twee nieuwe koffieautomaten in ons clubhuis. Een bonenmachine achter de bar en een muntautomaat in het voorportaal van de hal. 
Voor achter de bar hebben we gekozen voor kwaliteitskoffie. Een bakje versgemalen bonenkoffie zal bij de meesten van ons beter smaken dan de oploskoffie die we voorheen hadden.

22-6-2017 Lees meer »  
meer nieuws in het Nieuwsarchief...
Pagina 1 van 26Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Inloggen