NIEUWS
Clubkampioenen Tennisvereniging Barendrecht bekend!  
De afgelopen week is er weer hard gestreden wie zich dé clubkampioen mag noemen van Tennisvereniging Barendrecht. De hoogste eer gaat dit jaar voor de derde keer naar Erwin Lems, die in de hoogste klasse heren enkel de onbetwiste winnaar was. In de zonnige finale op het centercourt klonken de gezellige tonen van de livemuziek, de ideale combinatie voor een overvol terras van de tennisvereniging.

6-9-2017 Lees meer »  
 
Veteranenkampioenen HD40+  
Patrick Cogenbach en Otto de Ruiter zijn afgelopen zondag Nederlands Kampioen Veteranen HD 40+ geworden. In Etten-Leur wonnen ze de finale met 7-5 6-1 tegen Erik Kerkhoff (eveneens spelend op Barendrecht) en Rob Scholtes (TV Naaldwijk).
Enorm goede en geweldige presentatie! Gefeliciteerd mannen!

31-8-2017  
 
Nieuw initiatief nieuwe leden  
Maak van je winterzondagavond een gezellige tennisavond.
Wist je dat (ook) de banen in de hal op dit moment vernieuwd worden? Heb je er al eens aan gedacht om in de winter lekker door te tennissen? Nee? Dan is dit het moment.

29-8-2017 Lees meer »  
 
Open Jeugdtoernooi  
Komende week vindt het TVB Open Jeugdtoernooi plaats. Dat betekent dat op maandag t/m vrijdag op de volgende tijden de banen bezet zijn:

Van 15.00 tot ca. 17.00 uur: alle banen bezet
Van ca. 17:00 tot ca. 19:00 uur: 7 banen bezet
Van ca. 19:00 tot ca. 21:00 uur: 6 banen bezet

13-8-2017 Lees meer »  
 
Jeugdevenementen  
Op woensdagmiddag 16 augustus van 13.00 tot 16.00 organiseren we speciaal voor alle rode en oranje spelers van TVB een gezellig mini-toernooi. Deelname kost € 2,50 en je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar jeugdcommissie@tvbarendrecht.nl met de naam en de kleur waarmee je kind speelt (rood of oranje). Aanmelden kan tot en met dinsdag 15 augustus.

Zaterdagavond 19 augustus organiseren we voor alle jeugdleden een spetterend zomerfeest! Lekkere hapjes, tropische cocktails (zonder alcohol natuurlijk 😉) en dansen op muziek van DJ Ricardo Delgado! Plus: een prijs voor de mooiste outfit, in de dresscode Tropical Summer. Je mag 1 niet-lid vriend/vriendin meenemen. Toegang is € 5, aanmelden doe je door je naam en leeftijd plus eventueel die van je vriend/vriendin te mailen naar jeugdcommissie@tvbarendrecht.nl of je in te schrijven bij de toernooileiding.

13-8-2017  
 
Jeugdevenementen  
Op woensdagmiddag 16 augustus van 13.00 tot 16.00 organiseren we speciaal voor alle rode en oranje spelers van TVB een gezellig mini-toernooi. Deelname kost € 2,50 en je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar jeugdcommissie@tvbarendrecht.nl met de naam en de kleur waarmee je kind speelt (rood of oranje).  Aanmelden kan tot en met dinsdag 15 augustus.

13-8-2017  
 
Jeugdevenementen  
Zaterdagavond 19 augustus organiseren we voor alle jeugdleden een spetterend zomerfeest! Lekkere hapjes, tropische cocktails (zonder alcohol natuurlijk 😉) en dansen op muziek van DJ Ricardo Delgado! Plus: een prijs voor de mooiste outfit, in de dresscode Tropical Summer. Je mag 1 niet-lid vriend/vriendin meenemen. Toegang is € 5, aanmelden doe je door je naam en leeftijd plus eventueel die van je vriend/vriendin te mailen naar jeugdcommissie@tvbarendrecht.nl  of je in te schrijven bij de toernooileiding.

13-8-2017  
 
Open toernooi gaat van start!  
Het open toernooi gaat van start! We hebben veel inschrijvingen, dat beloven mooie wedstrijden te worden!

De mensen die in het voorweekend zijn ingepland hebben hier in principe al een bericht over ontvangen. Er kunnen vanavond wel nog enkele wijzigingen plaatsvinden, dus check je mail regelmatig. Vanavond worden ook de schema's gepubliceerd. Tot snel!

Groetjes,
De wedstrijdleiding

14-7-2017  
 
Geslaagd beach tennis toernooi  
Afgelopen vrijdag werd het 1e Barendrechtse Beachtennis toernooi georganiseerd. Het evenement om de TVB beach cup werd georganiseerd door Tessa Vleugels en Leon van der Wilk van Tennis Vereniging Barenrecht in samenwerking met de buurtsportcoach.

12-7-2017 Lees meer »  
 
Clubkampioenschappen  
Er kan weer ingeschreven worden voor de clubkampioenschappen die dit jaar plaatsvinden van zaterdag 26 augustus tot en met zondag 3 september. Senioren, junioren of recreanten, voor iedereen is er een passend onderdeel! 
Schrijf je snel in via deze link!

12-7-2017  
 
TVB Beach Cup  
TVB organiseert in samenwerking met de buurtsportcoach het 1e Beach tennis evenement in Barendrecht.
Op vrijdagavond 7 juli vanaf 19uur wordt er gestreden om de TVB Beach cup.

25-6-2017 Lees meer »  
 
Koffie en ijs  
Sinds afgelopen vrijdag staan er twee nieuwe koffieautomaten in ons clubhuis. Een bonenmachine achter de bar en een muntautomaat in het voorportaal van de hal. 
Voor achter de bar hebben we gekozen voor kwaliteitskoffie. Een bakje versgemalen bonenkoffie zal bij de meesten van ons beter smaken dan de oploskoffie die we voorheen hadden.

22-6-2017 Lees meer »  
 
Geslaagde afsluiting van de jeugd voorjaarscompetitie  
De jaarlijkse jeugdcompetitie barbecue vond deze keer plaats op 18 juni. Ruim 33 competitie spelende jeugdleden, van de jongste WorldTour deelnemers tot de gele jeugdcompetitiespelers kwamen met nog eens 32 ouders en broertjes/zusjes naar de tennisclub. Diverse leden en/of hun ouders hadden zich uitgesloofd en heerlijke salades en toetjes meegenomen.

22-6-2017 Lees meer »  
 
Sports Team Tennis Open jeugdtoernooi 2017  
In de laatste week van de zomervakantie organiseren we het jaarlijkse Sports Team Tennis Open Jeugdtoernooi. Dit toernooi maakt deel uit van het Drechtsteden Circuit, waar onze vereniging aan mee doet samen met TOP, CC, d’Oudelande, ATV, Hiaten, Dash ’35 en Heer Jan.
De nieuwe toernooi commissie is druk bezig met de voorbereidingen om er weer een gezellig toernooi van te maken voor alle speelsterktes, beginners en gevorderen!

22-6-2017 Lees meer »  
 
JEUGDKAMP: je kan nog mee als je wilt!  
Van 7 tot en met 9 juli organiseren we het TVB jeugdkamp.
Een gezellig weekend met jeugdleden vanaf 10 jaar.
Er is nog plek, dus als je mee wilt: neem even contact op met de jeugdcommissie!

22-6-2017  
 
Save the Date: Jeugdfeest 19 augustus  
Op de laatste zaterdag van de vakantie kom je als jeugdlid natuurlijk naar de tennisvereniging voor het spetterende jeugdfeest! Kom dansen, chillen en feesten op het terras met heerlijke cocktails, verrassende hapjes en een swingend optreden van DJ Ricardo Delgado. En met een prijs voor degene met de mooiste outfit (dresscode Tropical)!

22-6-2017 Lees meer »  
 
Nieuw bestuurslid (algemeen)  
Mijn naam is Daniëlle Beuzenberg en sinds een jaar of 5 ben ik TVB-lid. Ik tennis al meer dan 20 jaar, maar qua niveau ben ik nog steeds de oude. Het tennisspel vind ik heerlijk uitdagend met name ook omdat iedereen zich op zijn eigen niveau kan blijven ontwikkelen. En steeds kom je weer wat tegen wat nieuw voor jou is. Heel leuk! Mijn roots liggen in Zeeland en daar heb ik het grootste gedeelte van mijn leven ook gewoond. Ik werk zelfs nog steeds in Zierikzee.

20-6-2017 Lees meer »  
 
HALVERHUUR WINTER 2017 – 2018  
Het zomer tennisseizoen is inmiddels al weer bijna drie maanden onderweg maar toch is het ook alweer tijd om voorruit te kijken naar de komende wintermaanden en dan wel met betrekking tot de verhuur van onze tennishal. Binnenkort worden onze vaste huurders aangeschreven. Zij krijgen als eerste de mogelijkheid om aan te geven of zij wederom een baan voor komend winterseizoen willen huren.

20-6-2017 Lees meer »  
 
Hulp bij de clubkampioenschappen!  
Ook dit jaar vinden er weer clubkampioenschappen plaats. Altijd één van de hoogtepunten van het jaar. Er is besloten de clubkampioenschappen in te korten tot één week met twee weekenden: start zaterdag 26 augustus, einde zondag 3 september.

20-6-2017 Lees meer »  
 
OPEN tennisochtend – 24 juni 10:00 – 12:00u  
Kom jij ook? Onze open tennisochtend is op zaterdag 24 juni 2017. Maak op een laagdrempelige manier kennis met de tennissport en natuurlijk de gezellige mensen op onze club. Ben je beginner of gevorderd, junior of senior, alleen of samen met je vriend, vriendin, man, vrouw, zoon, dochter, broer of zus. Er is voor ieder wat wils én gezelligheid staat voorop, samen met de vele activiteiten die ieder jaar worden georganiseerd. 


20-6-2017 Lees meer »  
meer nieuws in het Nieuwsarchief...
Pagina 1 van 26Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste   

Inloggen